23χρονος αστυνομικός παρίστανε τον 14χρονο για να συνομιλεί με ανήλικες: Τις εκβίαζε και απαιτούσε εικόνες σεξουαλικού περιεχομένου

Απέχθεια προκαλεί η είδηση ότι αστυνομικός από τη Νότια Ουαλία εκβίαζε ανήλικα κορίτσια.

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 23χρονος αστυνομικός από τη Νότια Ουαλία, παρίστανε τον 14χρονο για να συνομιλεί με ανήλικες. Στη συνέχεια τις εκβίαζε για να εκτελούν σεξουαλικές πράξεις στον εαυτό τους και να του στέλνουν εικόνες.

Ο Lewis Edwards μιλούσε με 210 κορίτσια ηλικίας μεταξύ 10 και 16 ετών στο Snapchat σε διάστημα τριών ετών.

Ο 23χρονος αστυνομικός ζητούσε βίντεο με άσεμνες εικόνες, ενώ χρησιμοποιούσε τις ηχογραφήσεις για να τις εκβιάζει. Και ο ίδιος έστελνε επίσης βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου.

Ο εισαγγελέας Roger Griffiths, δήλωσε: “Η αστυνομική έρευνα του υλικού στο οποίο είχαν πρόσβαση αποκάλυψε τη διαδικτυακή αλληλεπίδραση μεταξύ του κατηγορούμενου και των θυμάτων των κατηγορητηρίων - τα αιτήματά του προς τα κορίτσια να συμμετάσχουν σε διάφορες σεξουαλικές δραστηριότητες που κυμαίνονταν από την έκθεση του στήθους και των γεννητικών τους οργάνων έως τη διείσδυση με τα δάχτυλα και αντικείμενα, την καταγραφή και διατήρηση των εικόνων που απέκτησε και τον εκβιασμό των παιδιών για περισσότερες άσεμνες εικόνες που αρνήθηκαν να παράσχουν περισσότερες εικόνες”.

Επιπλέον, πρόσθεσε: “Έλεγε ότι επρόκειτο να δημοσιεύσει εικόνες που ήδη είχε σε φίλους και συγγενείς των θυμάτων”

Ένα από τα θύματα χαρακτήρισε τον αστυνομικό ως “παιδόφιλο” και είπε: "Ήμουν ένα μικρό κορίτσι. Νιώθω αμηχανία, αηδία και κακοποίηση. Έχασα την αθωότητά μου.”

“Ξέρω ότι η αστυνομία είναι εκεί για να μας βοηθήσει, αλλά πώς μπορώ να καλέσω την αστυνομία τώρα αν κινδυνεύω; Δεν θα μπορούσα να εμπιστευτώ τους ανθρώπους που είναι εκεί για να μας κρατούν ασφαλείς".

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν γίνει αστυνομικός το 2021, ο Έντουαρντς είχε δηλώσει ένοχος για 162 αδικήματα, τα οποία σχετίζονταν με παιδική σεξουαλική κακοποίηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ