Ανατροπή στην υπόθεση του 38χρονου που κατηγορήθηκε για αρπαγή 15χρονης: Αφέθηκε ελεύθερος - Τι υποστηρίζει

Τι είπε ο δικηγόρος του 38χρονου.

Ανατροπή σημειώνεται στην υπόθεση του 38χρονου από τη Νέα Μάκρη, που κατηγορήθηκε για την αρπαγή 15χρονης στη Ραφήνα. Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος αφέθηκε χωρίς περιοριστικούς όρους μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα.

Η 15χρονη τον κατηγόρησε ότι την άρπαξε με τη βία και την επιβίβασε στο αυτοκίνητό του, δείχνοντάς της στη συνέχεια τα γεννητικά του όργανα.

Ωστόσο, ο 38χρονος έδωσε μια άλλη εκδοχή. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Γιάννη Μαρακάκη, δεν ασκήθηκε βία στην 15χρονη για να μπει στο αυτοκίνητο, αντιθέτως μπήκε με τη θέλησή της.

Επιπλέον, υποστηρίζει ότι είχε προηγηθεί φωτογράφισή του και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο την αναζήτησε για να σβήσει φωτογραφίες από το κινητό της.

Μιλώντας στον ALPHA, ο δικηγόρος ανέφερε πως «η ποινική δίωξη ασκήθηκε στη βάση μίας ψεύτικης αφήγησης»

«Παρά το γεγονός ότι είμαστε ακόμη σε διαδικασία διερεύνησης και δεν επιτρέπεται να αναφερόμαστε καν στο υλικό της δικογραφίας, έχω να πω ότι το βίντεο που εξασφάλισε η εκπομπή σας, έπαιξε ρόλο στη διαδικασία της ανάκρισης».

Το βίντεο δείχνει ότι ο 38χρονος παραμένει στο αυτοκίνητο του και δεν βγαίνει για να αρπάξει με τη βία τη 15χρονη, όπως η ίδια κατέθεσε στις αρχές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ