Ορέστης Τζιόβας: “Έκανα απεξάρτηση, το έκοψα μαχαίρι σε μια μέρα - Ήταν ένα τελματικό στάδιο που δεν ήθελα άλλο οπότε συνέβη από μόνο του” 

Ο Ορέστης Τζιόβας σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη!

Ο γνωστός ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας βρέθηκε καλεσμένος στο Action 24 και την εκπομπή "Καλύτερα αργά" με παρουσιάστρια την Αθηναϊδα Νέγκα.

Μεταξύ άλλων, ο Ορέστης Τζιόβας, αναφέρθηκε στους εθισμούς και το πώς τους αντιμετώπισε, καθώς επίσης και στα βιώματα των ομοφυλόφιλων και τρανς ανθρώπων μέσα στην ελληνική κοινωνία.

Σχετικά με τους ομοφυλόφιλους και τους τρανς επισήμανε ότι «έχω κουβεντιάσει πάρα πολύ για την αντίδραση στη σεξουαλικότητα των άλλων με ομοφυλόφιλους ανθρώπους και τρανς άτομα. Στα τρανς άτομα υπάρχει ακόμα περισσότερο, υπάρχει δηλαδή πολύ μεγάλο μίσος. Σε φτύνουν στο δρόμο, και στους ομοφυλόφιλους συμβαίνει αλλά στα τρανς άτομα είναι κάτι ακραίο, δηλαδή θέλουν να σε σκοτώσουν. Δυστυχώς δεν έχουν ξεπεραστεί αυτά, υπάρχουν ακραίες αντιδράσεις».

«Πρόσφατα κιόλας είχε ανεβάσει ένα φίλος στα social media ότι δέχθηκε επίθεση στον δρόμο. Ο άλλος του μίλησε άσχημα χωρίς λόγο, τον έφτυσε κιόλας, για την εμφάνιση του. Μέσα από τη συζήτηση κατέληξα ότι αυτό που δεν αρέσει στους ανθρώπους είναι η ελευθερία που επέλεξε να έχει το άλλο άτομο και σίγουρα δεν έχουν αυτοί. Γιατί δηλαδή αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο ελεύθερος, έχει σπάσει τα στερεότυπα και ζει όπως γουστάρει; Αυτό είναι που σιχαίνονται».

 

 

Διαβάστε επίσης: Ορέστης Τζιόβας: "Ήμουν ψώνιο" - "Μοιραζόμουν δημόσια τους εθισμούς & τις σεξουαλικές μου εμπειρίες" - "Δέχτηκα αρνητικά μηνύματα για τη σεξουαλικότητά μου"

Η αναφορά στους εθισμούς που τον σημάδεψαν

«Μέσα από τους εθισμούς μαθαίνει κάποιος τον εαυτό του. Μαθαίνεις τα άκρα σου, τα όρια σου. Εγώ δεν ζήτησα τη βοήθεια επαγγελματιών για να κάνω απεξάρτηση, το έκοψα μαχαίρι μέσα σε μια μέρα και δούλεψε μια χαρά. Ήταν ένα τελματικό στάδιο που δεν ήθελα άλλο οπότε συνέβη από μόνο του», είπε ο ηθοποιός.

 

Ο Ορέστης Τζιόβας έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τους εθισμούς του. Είχε αναφέρει ότι μοιράζεται τις εμπειρίες του για να βοηθήσει και άλλους που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ