Νίκος Κουρής: Παντρεύεται τον Δεκέμβριο με την Έλενα Τοπαλίδου μετά από 18 χρόνια - Ποιος το θέλει πιο πολύ όμως; 

Ο Νίκος Κουρής παντρεύεται την αγαπημένη του τον Δεκέμβριο.

Ο ηθοποιός Νίκος Κουρής και η σύντροφός του Έλενα Τοπαλίδου πήραν την απόφαση, μετά από 18 χρόνια σχέσης, να επισημοποιήσουν τον δεσμό τους.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή Στούντιο 4, ότι θα παντρευτεί την επίσης ηθοποιό αγαπημένη του.

Μάλιστα, ο Νίκος Κουρής σημείωσε ότι ο γάμος θα γίνει τον Δεκέμβριο.

«Ναι θα παντρευτώ. Οργανώνουμε τον γάμο μας. Θα την καλέσω την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, θα της ζητήσω να ερμηνεύσει το αγαπημένο μου τραγούδι. Ο γάμος θα γίνει τον Δεκέμβριο», είπε ο Νίκος Κουρής.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Κουρής για Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Άνθρωπος απίστευτης σεμνότητας, χαράς & δουλειάς» - Μαζί στη θεατρική παράσταση "Η Εκατομμυριούχος"

«Ο γιος μας χαίρεται πάρα πολύ για τον γάμο μας. Το βλέπει σαν ταινία, στον κινηματογράφο. Κάποια πράγματα μου φαίνονταν πως δεν θα τα έκανα ποτέ, μπήκα στη διαδικασία να πω ότι αν τα κάνω θα είναι πολύ σπουδαίο. Έχει αποκτήσει ένα νόημα τώρα μέσα μας και στους γύρω μας που είναι πολύ ωραίο. Άμα μου έλεγε η Έλενα “τώρα άστο δεν θέλω να σε παντρευτώ”, θα της έλεγα τώρα δεν το αφήνουμε με τίποτα. Εγώ θα πάω στην εκκλησία και θα περίμενα να μην έρθει. Θα πήγαινα με τους φίλους μου, κι ας γίνω ρεζίλι», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Φαίνεται ότι αυτός που καίγεται περισσότερο για τον γάμο είναι ο Νίκος Κουρής! 

Εμείς να τους ευχηθούμε κάθε ευτυχία!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ