Προλάβετε: Η Paris Hilton μόλις παρουσίασε τη νέα συλλογή της με ροζ κουζινικά - Κατσαρόλες, μαχαίρια, μικροσυσκευές στο χρώμα της αθωότητας

Η Πάρις Χίλτον είναι η βασίλισσα του ροζ!

Η Paris Hilton έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ως "real life Barbie" και δεν χάνει ευκαιρία να το επιβεβαιώνει. Αυτήν τη φορά η διάσημη κληρονόμος αποφάσισε να κάνει την κουζίνα σας όλη ροζ!

Η Πάρις Χίλτον λανσάρει μια νέα συλλογή από κουζινικά σκεύη σε baby pink.

Το γεγονός μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram, φορώντας ένα ροζ φόρεμα στους ίδιους τόνους με τα σκεύη. Το εντυπωσιακό φόρεμα με τα κοψίματα στο στήθος και τους ασημί αστραφτερούς φιόγκους, παραπέμπει πολύ σε φουστάνι που θα φορούσε και μια κούκλα Μπάρμπι.

Στη λεζάντα της ανάρτησης η Paris Hilton έγραψε: "Επιτέλους έφτασε! Η νέα μου σειρά μαγειρικών σκεύων είναι εδώ για όλους εσάς, να γλιστρήσετε στην κουζίνα όπως εγώ. Έβαλα τόνους ροζ, λάμψης και αγάπης σε αυτή τη συλλογή, και ανυπομονώ να δω τι μαγειρεύετε με αυτήν. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο στο βιογραφικό για να αποκτήσετε το δικό σας σετ τώρα και σχολιάστε από κάτω ποιο αντικείμενο μπαίνει στην κουζίνα σας!"

Instagram @parishilton

Instagram @parishilton

Διαβάστε επίσης: H Πάρις Χίλτον απαντάει στα αρνητικά σχόλια για το κεφάλι του μωρού της - "Ο κόσμος είναι άρρωστος - Το παιδί μου είναι υγιέστατο" (φωτό)

Η Πάρις Χίλτον ευχήθηκε, επίσης, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό και στην τραγουδίστρια Katy Perry για τα γενέθλιά της.

Η σταρ έκλεισε τα 39 της και η Paris Hilton τη συνεχάρη γράφοντας: "Χαρούμενα Γενέθλια. Κανείς δεν ξέρει πώς να "γλιστράει" όπως εμείς τα κορίτσια της Καλιφόρνια, Σε αγαπώ όμορφο κορίτσι γενεθλίων, με εμπνέεις ατελείωτα! Συνέχισε να λάμπεις! Να έχεις την καλύτερη μέρα!!".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ