Ιβάνκα Τραμπ: Γιορτάζει 14 χρόνια γάμου - Με αγάπη, γέλιο & ατελείωτες περιπέτειες με τον βράχο μου, Τζάρεντ

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Η πανέμορφη Ιβάνκα Τραμπ, κόρη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, γιορτάζει την επέτειο του γάμου της με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Η 42χρονη Ιβάνκα θέλησε να μοιραστεί την ξεχωριστή αυτήν στιγμή με τους ακολούθους της στο Instagram.

Ανέβασε μια όμορφη φωτογραφία με τον σύζυγό της, Jared Kushner, στην οποία αγκαλιάζονται και κοιτάζονται με λάμψη και έρωτα στα μάτια.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: "Γιορτάζουμε 14 χρόνια (!!!!) αγάπης, γέλιου, άγριων διαδρομών και ατελείωτων περιπετειών με τον βράχο μου, τον Jared! Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτή την όμορφη ζωή και την οικογένεια που έχουμε χτίσει μαζί."

 

 

Η Ιβάνκα Τραμπ είναι Αμερικανίδα επιχειρηματίας και συγγραφέας, αλλά και ανώτερη σύμβουλος του πατέρα της. Για ένα διάστημα εργάστηκε ως εκτελεστική αντιπρόεδρος του Οργανισμού Τραμπ. 

Από τον Μάρτιο του 2017, εγκατέλειψε τον Οργανισμό Τραμπ και ξεκίνησε να εργάζεται στην προεδρεία του πατέρα της ως ανώτερος σύμβουλος μαζί με τον σύζυγο της.

 

 

 

 

Ο Τζάρεντ Κούσνερ, από την πλευρά του, είναι Αμερικανός επενδυτής, προγραμματιστής ακινήτων και εκδότης εφημερίδων.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένο. Η Ιβάνκα και ο Τζάρεντ μοιράζονται συχνά φωτογραφίες τους σε ρομαντικές εξόδους, αλλά και σε οικογενειακές στιγμές.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ