Μπροστά στα μάτια της κοπέλας του πέθανε ο Άνταμ Τζόνσον: Ο φρικτός θάνατος του παίκτη του χόκεϊ που τραυματίστηκε στον λαιμό από παγοπέδιλο

Τραγωδία...

Συγκλονισμένος είναι ακόμα ο κόσμος του χόκεϊ επί πάγου μετά τον τραγικό θάνατο του 29χρονου Άνταμ Τζόνσον, ο οποίος πέθανε όταν μια λεπίδα από παγοπέδιλο του καρφώθηκε στον λαιμό.

Ο αθλητής τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα οι σοκαρισμένοι οπαδοί να βάλουν τα κλάματα μπροστά στη θέαση του φρικτού τραυματισμού του.

Τραγική φιγούρα είναι και η σύντροφος του Adam Johnson, που βρισκόταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το ματς μεταξύ των Νότιγχαμ Πάντερς και του Σέφιλντ Στίλερς στο Utilita Arena Sheffield.

Η κοπέλα μόλις είδε το περιστατικό έτρεξε αμέσως στο πλευρό του άτυχου Άνταμ. Οι παίκτες σχημάτισαν έναν κύκλο για να υπάρχει ιδιωτικότητα, όσο οι γιατροί προσπαθούσαν μάταια να του σώσουν τη ζωή.

Διαβάστε επίσης: Φριχτό ατύχημα σε αγώνα χόκεϊ: Του έκοψε το λαιμό παγοπέδιλο αντιπάλου - Πέθανε στο νοσοκομείο (βίντεο)

Η μητέρα του παίκτη, Kari, εξέφρασε τη θλίψη της γράφοντας: «Έχασα τη μισή μου καρδιά σήμερα»

Και η ομάδα του μετά το σοκαριστικό γεγονός αποτίει φόρο τιμής σε «έναν σπουδαίο παίκτη και έναν απίστευτο άνθρωπο, με όλη του τη ζωή μπροστά του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ