Το power couple βγήκε ραντεβού στη Νέα Υόρκη: Τι φόρεσε η Victoria; Πώς είναι να πας για δείπνο με τον David Beckam μετά από 24 χρόνια γάμου;

Βραδινή έξοδος για Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ!

Η οικογένεια Μπέκαμ είναι και πάλι στο προσκήνιο μετά τον ντόρο που προκάλεσε το ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο "Beckam", το οποίο είναι αφιερωμένο στον διάσημο πρώην ποδοσφαιριστή.

Στο ντοκιμαντέρ προβάλλονται πέρα από τα κατορθώματα του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο γήπεδο, αξέχαστες οικογενειακές στιγμές.

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ, εξάλλου, μετρούν πολλά χρόνια παντρεμένοι.

Πώς είναι, όμως, η σχέση τους στο σήμερα μετά από τόσο καιρό που είναι μαζί;

Παρά τα δημοσιεύματα για σύννεφα στη σχέση τους, οι δυο τους συνεχίζουν να κάνουν ευτυχισμένες ρομαντικές εξόδους.

Πρόσφατα, το ζευγάρι δείπνησε στο εστιατόριο Fasano στη Νέα Υόρκη. Τις εντυπώσεις έκλεψε η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls. 

Η Victoria Beckam φόρεσε ένα κόκκινο σατέν μίντι φόρεμα αξίας 1.250 δολαρίων, της εταιρείας της, το οποίο συνδύασε με διχτυωτές κάλτσες, κόκκινες γόβες και ένα κρεμ clutch.

Η σχεδιάστρια μόδας άφησε τα μαλλιά της κάτω σε χαλαρούς κυματισμούς.

Από την άλλη πλευρά, ο σταρ του ποδοσφαίρου έδειχνε κομψός με ένα σκούρο μπλε ριγέ κοστούμι. Φορούσε ένα απλό λευκό T-shirt κάτω από το σακάκι του και ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με λευκά αθλητικά παπούτσια.

Διαβάστε επίσης: Όλοι οι Μπέκαμ μια σειρά στο Netflix! Έλαμψε η οικογένεια στην πρεμιέρα - Τι φόρεσαν οι σταρ

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το μακρινό 1997. Παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου του 1999 σε κάστρο στην Ιρλανδία, λίγο έξω από το Δουβλίνο.

Έχουν, επίσης, τέσσερα παιδιά, τους  Brooklyn, Romeo, Cruz και Harper.


Παρά τα πολλά χρόνια γάμου, η σχέση τους δεν φαίνεται ιδανική. Μετά και την προβολή του ντοκιμαντέρ, ξαναήρθε στην επικαιρότητα μια απιστία του David Beckam από το 2004.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ρεμπέκα Λους, ήταν η ερωμένη του ποδοσφαιριστή. Η γυναίκα, πρόσφατα, πρόσθεσε ότι δεν ήταν η μοναδική.

Στο ντοκιμαντέρ, η πλευρά του Μπέκαμ αναφέρει για την απιστία: «Υπήρχαν μερικές φρικτές ιστορίες που ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Ήταν η πρώτη φορά που εγώ και η Βικτόρια είχαμε δεχτεί τέτοιου είδους πίεση στο γάμο μας. Δεν γνωρίζω. Δεν ξέρω πώς το ξεπεράσαμε, με κάθε ειλικρίνεια».

«Το να τη βλέπεις να πληγώνεται (σσ τη Βικτόρια) ήταν απίστευτα δύσκολο. Αλλά είμαστε μαχητές. Εκείνη την εποχή χρειαζόταν να παλέψουμε ο ένας για τον άλλο, έπρεπε να παλέψουμε για την οικογένεια μας. Άξιζε να παλέψουμε για αυτό που είχαμε».

Ωστόσο, η Ρεμπέκα Λους μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ δήλωσε: «Πρέπει να αναλάβει την ευθύνη. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει φυσικά, και καταλαβαίνω ότι έχει μια εικόνα να διατηρήσει, αλλά παρουσιάζει τον εαυτό του ως θύμα και με κάνει να μοιάζω με ψεύτρα, σαν να έχω φτιάξει αυτές τις ιστορίες. Υπονοεί έμμεσα ότι εγώ είμαι αυτή που έκανε τη Βικτόρια να υποφέρει» 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ