Η Άννα Βίσση για την κόρη της, Σοφία & τον αλκοολισμό - "Ήμουν δίπλα της στο κέντρο αποτοξίνωσης - Ήξερα θα το ξεπεράσει" (βίντεο)

Μιλάει για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής της

Αποκαλυπτική ήταν η Άννα Βίσση σε μία εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στον Τάσος Τρύφωνος και στην εκπομπή "Τετ α τετ".

Η τραγουδίστρια μιλάει μεταξύ άλλων για την περίοδο που η κόρη της, Σοφία Καρβέλα "πάλευε" με τον αλκοολισμό.

«Ήμουν εκεί, μαζί πήγαμε σε αυτό το κέντρο που θέλησε να μπει και να αποτοξινωθεί. Θυμάμαι πως όταν τηλεφώνησα για να το κλείσουμε, μου είπαν ότι “το ίδιο το παιδί πρέπει να έρθει εδώ, να υπογράψει και να πει ότι η ίδια το θέλει να το κάνει. Εσείς και να θέλετε, δεν μετράει η γνώμη σας”.

Έτσι το αντιμετωπίζουν και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου. Πήγαμε εκεί και ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνην ειδικά», ανέφερε η Άννα Βίσση.

Διαβάστε ακόμη: Vintage video: Όταν η 16χρονη Άννα Βίσση τραγούδησε δίπλα στην αδερφή της, Λία που έπαιζε πιάνο

«Εγώ γενικά πιστεύω ότι είμαι ένας άνθρωπος, όχι σκληρός, αλλά αντέχω και πιστεύω ότι με την πίστη, με την υπομονή και με την θέληση να το περάσει, μέρα με τη μέρα που την έβλεπα να γίνεται καλύτερα, αυτό το πράγμα έσβησε οποιαδήποτε πίκρα και λύπη και στεναχώρια προϋπήρξε (…)

Πάλεψε με έναν δαίμονα. Έτυχε να ήμουν στην Αμερική τότε, που και να μην τύχαινε, θα πήγαινα, αλλά ο καθένας περνάει εθισμούς. Ποιος άνθρωπος δεν εθίζεται σε κάτι; Νομίζουμε πάντα ότι το να καταφύγουμε σε κάτι κακό θα μας λύσει τα άλλα μας προβλήματα. Είχα και γω κάτι μικροπροβληματάκια αλλά εντάξει, μικρά», αποκάλυψε η Άννα Βίσση για την κόρη της, Σοφία Καρβέλα.

Διαβάστε ακόμη: Το eirinika πήγε στο Ηρώδειο και είδε την Άννα Βίσση! Απολαύστε μοναδικά στιγμιότυπα από τη δεύτερη συναυλία της μεγάλης superstar (βίντεο)

Πριν κάποια χρόνια η Σοφία Καρβέλα είχε μιλήσει για τον εθισμό της στο αλκοόλ. Είχε μοιραστεί την εμπειρία της με ανάρτηση στο Instagram.

«Σήμερα είναι 12 χρόνια που ζω νηφάλια. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα (με όλα όσα ήρθαν μαζί με αυτή) χωρίς κανένα ποτό, χωρίς να με συλλάβουν για επίθεση και αρχίζοντας μια επιχείρηση. Εάν με το να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα σε έχει μπλοκάρει από το να τη ζεις, προτείνω ανεπιφύλακτα να σκεφτείς να σταματήσεις και να μυρίσεις τα λουλούδια και τη βρωμιά που βγάζουν. Ελπίζω αυτό να βγάζει νόημα… Ευγνώμων για τους ανθρώπους εκεί έξω που μου έδειξαν ότι μπορεί να συμβεί και πολλή αγάπη σε εκείνους που ακόμη αγωνίζονται», είχε σχολιάσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ