Shani Louk: Εντοπίστηκε νεκρή η 23χρονη γερμανο-ισραηλινή όμηρος - Είχε απαχθεί από τη Χαμάς (φωτό - βίντεο)

Σύμφωνα με την Bild, η αδελφή της Σάνι Λουκ έγραψε στο Instagram: «Με λύπη μας ανακοινώνουμε τον θάνατο της αδελφής μου, Shani Nicole Louk, η μνήμη της ας είναι ευλογία».

Το πτώμα της Ισραηλινογερμανης  Shani Louk, η οποία πιστεύεται ότι είχε απαχθεί ζωντανή εν μέσω της επίθεσης της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ στο Reim, βρέθηκε νεκρή την Κυριακή 29/10 , με την αδελφή της, να επιβεβαιώνει τον θάνατο της στο Instagram.

Η Louk φαίνεται σε πλάνα που αναρτήθηκαν την ημέρα της επίθεσης να βρίσκεται ακίνητη στο πίσω μέρος ενός φορτηγού αφού απήχθη και μεταφέρθηκε στη Γάζα.

 

 

Δεν ήταν σαφές αν ήταν ζωντανή στο βίντεο, αν και η μητέρα της Louk δήλωσε λίγες ημέρες αργότερα ότι ήταν ζωντανή και κρατούνταν σε νοσοκομείο στη Γάζα.

Η μητέρα της, Ricarda, δήλωσε στο γερμανικό RTL/ntv ότι ενημερώθηκε την Κυριακή ότι η κόρη της δεν είναι πλέον ζωντανή.

 

 

 

 

Ένας ξάδελφος της άτυχης κοπέλας  δήλωσε ότι η οικογένεια έλαβε επίσημη ειδοποίηση από τις IDF και τη ZAKA ότι ένα οστό από τη βάση του κρανίου της βρέθηκε να ταιριάζει με το DNA της, αναφέρει το jpost

 

 

 

 

Στα άκρως φρικτά πλάνα, φαίνονταν μαχητές να κάθονται πάνω στο σώμα της Λουκ, ενώ ένας της τραβούσε τα μαλλιά και ένας άλλος την έφτυνε. Η οικογένειά της δήλωσε ότι αναγνώρισε τα χαρακτηριστικά τατουάζ της. «Φαίνεται πολύ άσχημα, αλλά εξακολουθώ να έχω ελπίδα», έλεγε τότε η μητέρα της και προσέθετε: «Ελπίζω ότι δεν παίρνουν πτώματα για διαπραγματεύσεις. Ελπίζω ότι είναι ακόμα ζωντανή κάπου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ