Μπαμπάς για πρώτη φορά ο αδερφός της Κέιτ Μίντλετον, Τζέιμς - Η πρώτη φωτό του νεογέννητου Inigo

Τρυφερό ενσταντανέ

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο αδερφός της Κέιτ Μίντλετον, Τζέιμς.

O Τζέιμς (James Middleton) και η Γαλλίδα σύζυγός του Αλίζ Θεβενέ (Alizée Thevenet) καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί στις αρχές του μήνα.

Ο 36χρονος μοιράστηκε με τους 259 χιλιάδες ακολούθους του μέσα από το instagram ένα τρυφερό ενσταντανέ με το χεράκι του νεογέννητου μωρού αποκαλύπτοντας το ονόμα του.

 

 

«Είναι στη ζωή μας μόλις λίγες εβδομάδες, αλλά ήταν οι πιο ξεχωριστές. Όσο κι αν νόμιζα πως ήμουν προετοιμασμένος, δεν ήμουν πραγματικά έτοιμος για αυτό το συγκλονιστικό συναίσθημα της πρώτης συνάντησης με τον Inigo και της αγάπης για την Αλίζ τώρα που γίναμε τρεις» έγραψε μεταξύ άλλων ο μικρότερος αδελφός της πριγκίπισσας της Ουαλίας στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Four dogs watching over a baby in a pram
instagram @jmidy


instagram @jmidy

Σύμφωνα με το Hello είναι το έβδομο εγγόνι που υποδέχεται η οικογένεια Μίντλετον δέκα χρόνια μετά την γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ.

Διαβάστε ακόμη: Ρομαντικός ο αδελφός της Κέιτ Μίντλετον: Οι διακοπές στην Ιταλία & οι τρυφερές φωτογραφίες με την αρραβωνιαστικιά του (Φωτό)

Ο μικρός Inigo θα είναι ο πρώτος που θα συνεχίσει το όνομα της οικογένειας, καθώς οι αδελφές του Τζέιμς, άλλαξαν μετά τον γάμο τα επώνυμα τους. 

 

 

Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2021 στο γαλλικό χωριό Bormes-les-Mimosas, στο Côte d'Azur.

Η τελετή έγινε υπό άκρα μυστικότητα το Σάββατο και καλεσμένοι ήταν μόνο συγγενείς και καλοί φίλοι, μεταξύ των οποίων οι Κέιμπριτζ και η Πίπα Μίντλετον με τον σύζυγό της.

 

 

Βέβαια η πρόταση γάμου είχε γίνει ήδη από το 2019 αλλά λόγω κορωνοϊού και καραντίνας τα σχέδια τους καθυστέρησαν!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ