Ντέμι Μουρ: Με all time classic μαγιό η 60χρονη ηθοποιός απόλαυσε τον ποταμό Κολοράντο

Η αγαπημένη ηθοποιός Ντέμι Μουρ μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram στιγμές από ταξίδι της στο Γκραντ Κάνιον.

Η πολυαγαπημένη σε όλους ηθοποιός Ντέμι Μουρ τοποθέτησε στην άκρη επαγγελματικές υποχρεώσεις και ταξίδεψε στο Γκραντ Κάνιον και τον ποταμό Κολοράντο στις ΗΠΑ. 

Απόλαυσε λοιπόν τους καταρράκτες του ποταμού και το μοιράστηκε μαζί μας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με ένα all time classic μάυρο μπικίνι, η 60χρονη ηθοποιός μας αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι είναι μια από τις πιο καλλίγραμμες παρουσίες του Χόλιγουντ.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

«Τον Σεπτέμβριο είχα την ευκαιρία να ταξδέψω στο Γκραντ Κάνιον και τον ποταμό Κολοράντο μαζί με όμορφες ψυχές» έγραψε η Μουρ στη λεζάντα των φωτογραφιών και των βίντεο που ανήρτησε στο Instagram.

«Γελάσαμα, κλάψαμε και σφυρηλατίσαμε σχέσεις ζωής που θα τις κρατάω για πάντα στην καρδιά μου. Δεν θα μπορέσω ποτέ να περιγράψω όλους τους τρόπους με τους οποίους η φύση με έχει επηρεάσει»

«Ευρισκόμενη στις όχθες του Κολοράντο και απολαμβάνοντας το μεγαλείο και την ομορφιά του συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε και να προστατεύσουμε αυτό το φυσικό κάλλος» πρόσθεσε η Ντέμι Μουρ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ