Τζώρτζια Κεφαλά: «Το χειρότερο που έλεγαν για εμένα ήταν ότι παίρνω ουσίες και έχω περίεργες σεξουαλικές επιλογές»

Η τραγουδίστρια και βουλευτής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η διάσημη τραγουδίστρια και βουλετής της Πλεύσης Ελευθερίας, Τζώρτζια Κεφαλά, παραχώρησε συνέντευξη στο MEGA. Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος "Μπλε" αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική.

Επιπλέον, είπε ότι έχει πέσει πολλές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Αρχικά ανέφερε: «Έχασα τον βαφτισιμιό μου σε ηλικία 21 ετών από πτώση που είχε στο σκι. Το τραυματικό γεγονός της απώλειας του βαφτισιμιού μου, που περίμενε να σωθεί επί 5 ώρες με οδήγησε να ασχοληθώ με την πολιτική».

«Είμαι 52 χρονών και αισθάνομαι ότι πολύ λίγοι συνομήλικοι μου δεν θεωρούν τη γυναίκα ”κτήμα” τους. Οι άντρες της γενιάς μου ενοχλούνται από τη γυναίκα που έχει κάτι να πει. Στα παιδιά μου δεν το βλέπω αυτό, έχουν άλλη τοποθέτηση», επισήμανε σχετικά με τον σεξισμό στην κοινωνία.

Διαβάστε επίσης: Celebrities εντός και εκτός βουλής: Ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, αθλητές που κέρδισαν την έδρα - Ποιοι απέτυχαν να εκλεγούν

Η Τζώρτζια Κεφαλά μίλησε, ακόμη, για το τι πιστεύει για τον έρωτα.

Τόνισε: «Δεν υπάρχει ο έρωτας, νομίζω ότι είναι μία απλή κάλυψη αναγκών, χωρίς να το υποτιμάω. Ο έρωτας δεν μπορεί να γίνεται αυτοσκοπός, αυτό το πολύ όμορφο συναίσθημα μπορεί να είναι μία δική μας ανάγκη να καθρεφτιστούμε στα μάτια του άλλου».

«Είναι ωραίο να ”πέφτεις” στο συναίσθημα του έρωτα, γιατί κάπου θα σε πάει. Η ζήλια είναι καθαρά θέμα εγωισμού και όχι αγάπης».

«Προτιμώ να αποδεχτώ μία κατάσταση όπως η απιστία, αλλά όχι παθητικά για να αποφασίσω αν θα φύγω».

Επιπλέον, η τραγουδίστρια και βουλευτής σημείωσε ότι από τα χειρότερα που έχουν ειπωθεί για εκείνη είναι ότι παίρνει ουσίες και ότι έχει περίεργες σεξουαλικές επιλογές.

«Έχω δεχτεί πάρα πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

«Το τραγούδι ”Τον ίδιο τον Θεό” το τραγούδησα 40 ήμερες μετά τη γέννηση του γιου μου. Το τραγούδι αυτό είναι καθαρά ύμνος στην έλευση ενός ανθρώπου, του γιου μου», ανέφερε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ