Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Καρκίνο - Μείνετε στον στόχο σας χωρίς να σας επηρεάζουν οι άλλοι

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Καρκίνο σχηματίζοντας θετικές όψεις τριγώνου με τον Κρόνο και τον Ήλιο και εξαγώνου με τον Δία. Θεωρητικά είναι από τις πιο θετικές ημέρες της εβδομάδας αλλά και του Νοεμβρίου. Από σήμερα αρχίσει να επηρεάζει έντονα η αντίθεση του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία στον Ταύρο που γίνεται ακριβείας αύριο το πρωί και δίνει ώθηση στην αισιοδοξία, στην τύχη, αλλά από την άλλη πλευρά και στις υπερβολές και στις παράτυπες συμπεριφορές κι αυτή είναι ίσως η μόνη αρνητική της εκδήλωση. Χρειάζεται ψυχραιμία και ηρεμία του μυαλού όταν έχουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις κι αυτό που βοηθά σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να έχουμε το βλέμμα μας στον στόχο χωρίς να παρασυρόμαστε από τους γύρω μας.

ΚΡΙΟΣ

Από σήμερα αρχίζει η επιρροή της αντίθεσης του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία στον Ταύρο που είναι αρκετά πιεστική και ολοκληρώνεται αύριο το πρωί. Τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή και τα κοινά οικονομικά που έχετε με τον σύντροφο σας μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τη σημερινή μέρα. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να βιαστείτε. Μολονότι η όψη αυτή τείνει να σας κάνει πιο υπερβολικούς και δίνει την αίσθηση του επείγοντος, εσείς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βιαστείτε να πάρετε μια πολύ σημαντική απόφαση την οποία ίσως μετανιώσετε αργότερα. Προσέξτε ιδιαίτερα και να μην παρασυρθείτε από άσκοπες και ανώφελες αγορές που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας. Καλύτερα να εξερευνήσετε πιο βαθιά τα θέματα σας, να κερδίσετε χρόνο και αργότερα να προχωρήσετε στις σημαντικές σας αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η μέρα φέρει την επιρροή της αντίθεσης του Ήλιου που βρίσκεται στον Σκορπιό και του Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σας μολονότι θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί κι εσείς προσπαθείτε να βρείτε αλήθειες και ψέματα στις σχέσεις σας. Όμως η μέρα δεν ευνοεί την ευθυκρισία κι αυτό μπορεί να έχει αποτέλεσμα να αδικήσετε κάποιον ή να νιώσετε εσείς αδικημένοι. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να μην είστε βιαστικοί και πιεστικοί σήμερα. Απολαύστε μια μέρα που μπορεί να σας βοηθήσουν και οι άλλοι να περάσετε καλά. Ακόμη αποφύγετε να δραματοποιήσετε καταστάσεις, να κάνετε υπερβολές ή να είστε παράτυποι. Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου είναι ιδιαίτερα βοηθητική σε θέματα επικοινωνίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος από τον Σκορπιό θα σχηματίσει αντίθεση με τον Δία στον Ταύρο που θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί δημιουργώντας ατμόσφαιρας έντασης, αλλά και παράλληλα υπερβολικών αντιδράσεων στην καθημερινότητα σας Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο αντικειμενικοί σήμερα ιδιαίτερα με τους συνεργάτες σας και τους ανθρώπους που δραστηριοποιείστε από κοινού καθημερινά. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, αλλά μην ανακατέψετε το συναίσθημα σας εκεί που πρέπει να αποφασίζετε μόνο με τη λογική σας. Ακόμη προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις ώρες που αφιερώνετε στη δουλειά κι αυτές που αφιερώνετε στην ξεκούραση σας. Η Σελήνη από την άλλη θα βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζοντας θετικές όψεις μόνο δημιουργώντας καλύτερες προοπτικές στα οικονομικά σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ