Vintage pic: Όταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παρουσίαζε τα καλλιστεία του 1961 - Γοητευμένος από την 21χρονη τότε Γκιζέλα Ντάλι

Τελικά ποια κοπέλα κέρδισε τον τίτλο;

Μία σπάνια vintage φωτογραφία έφερε στο φως της δημοσιότητας η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή, μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό της στο instagram, elenasdiary_blog.

Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο κλικ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο αείμνηστος Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Γκιζέλα Ντάλι.

Συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μοιάζει γοητευμένος από την 21χρονη τότε Γκιζέλα Ντάλι στη σκηνή των καλλιστείων του 1961 που είχαν διοργανωθεί στα Αστέρια Γλυφάδας.

O γοητευτικός ηθοποιός ήταν ο παρουσιαστής της βραδιάς την οποία είχε προλογίσει ο Αλέκος Σακελλάριος.

Η Γκιζέλα Ντάλι αν και φαβορί δεν είχε καταφέρει να κερδίσει κάποια διάκριση καθώς η κριτική επιτροπή έκρινε ότι ήταν ήδη καταξιωμένη ως νέα ηθοποιός- είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το «Ραντεβού στη Βενετία» σε σκηνοθεσία του κατοπινού συζύγου της Ντίμη Δαδήρα, που είχε γνωρίσει στο πάρτι της αποφοίτησης της από το Γυμνάσιο και με τον οποίο θα έκανε άλλες επτά ταινίες.

Διαβάστε ακόμη: Λάμπρος Κωνσταντάρας - Άννα Καλουτά: Ένας μεγάλος έρωτας! - "Έσφιγγα τα χείλη μου για να μη με φιλήσει αλλά ..." (φωτό)

Τον τίτλο της ωραιότερης Ελληνίδας εκείνο το βράδυ πάντως κέρδισε τελικά η μόλις 17 ετών Ρία Δελούτση και την στέψη της είχε κάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ