Αυτά είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για να βλέπετε τα αστέρια: Από τις Μαλδίβες μέχρι τη Ναμίμπια & από τη Χαβάη μέχρι τη Φινλανδία

Μαγευτικά τοπία!

Αν μένετε σε πόλη, θα έχετε παρατηρήσει ότι οι ευκαιρίες σας για να δείτε τα αστέρια είναι ελάχιστες. Ο ουρανός σπάνια είναι καθαρός, σε σημείο να σας επιτρέπει να έχετε μια πλήρη θέαση.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που ψάχνετε το ιδανικό σημείο για να απολαύσετε τον έναστρο ουρανό, έχουμε να σας προτείνουμε τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο, που θα απογειώσουν την εμπειρία που αναζητάτε!

Hyatt Regency Maui Resort & Spa, Χαβάη

Για περίπου 20 χρόνια, ο πρεσβευτής του ηλιακού συστήματος της NASA Edward Mahoney υπηρετεί ως διευθυντής αστρονομίας του Hyatt Regency Maui Resort & Spa, οπότε μπορείτε να πείτε με ασφάλεια ότι αυτό το ξενοδοχείο στο Kaanapali αγαπάει πραγματικά τα αστέρια. Από την Πέμπτη έως τη Δευτέρα, ο Mahoney διευθύνει αρκετές συνεδρίες στην ταράτσα κάθε βράδυ. Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα αστέρια, είναι ο ειδικός που πρέπει να ρωτήσετε!

 

 

 

 

Anantara Kihavah, Μαλδίβες

Το Anantara Kihavah στις Μαλδίβες πέρα από τα χαρακτηριστικά σπίτια πάνω από το νερό, διαθέτει και αστροπαρατηρητήρια που καθοδηγούνται από τον Sky Guru Shameem, έναν τοπικό αστρονόμο, ο οποίος δίνει επιστημονικές εξηγήσεις για όλα όσα βλέπετε στον νυχτερινό ουρανό. Επιπλέον, το αστεροσκοπείο βρίσκεται στην ταράτσα ενός κοκτέιλ μπαρ, οπότε μπορείτε να απολαύσετε την παράσταση με ένα ποτό στο χέρι.

 

 

 

 

andBeyond Sossusvlei Desert Lodge, Ναμίμπια

Το andBeyond Sossusvlei Desert Lodge βρίσκεται δίπλα στο μοναδικό Διεθνές Καταφύγιο Σκοτεινού Ουρανού της Αφρικής, το Καταφύγιο Φύσης NamibRand στη Ναμίμπια, και είναι ένα εξαιρετικό σημείο για να παρατηρήσετε τον Γαλαξία με γυμνό μάτι - κατά προτίμηση μέσα από τους φεγγίτες πάνω από το κρεβάτι κάθε σουίτας. Αλλά για μια πιο προσεκτική ματιά, υπάρχει ένα παρατηρητήριο στο χώρο του ξενοδοχείου.

 

 

 

 

Primland Resort, Auberge Resorts Collection, Βιρτζίνια

Ποιος είπε ότι η Αμερική δεν μπορεί να προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία κοιτώντας τα αστέρια; Το Primland Resort είναι μια ιδιοκτησία 12.000 στρεμμάτων, όπου μπορείτε να κάνετε διάφορες δραστηριότητες, από γκολφ μέχρι ιππασία και σκοποβολή. Αλλά μία από τις πιο μοναδικές παροχές του ξενοδοχείου είναι το παρατηρητήριο του ξενοδοχείου, όπου μέσα από δύο τηλεσκόπια υψηλής ισχύος έχετε τη δυναότητα να δείτε τον έναστρο ουρανό.

 

 

 

 

Kakslauttanen Arctic Resort, Φινλανδία

Το ξενοδοχείο Kakslauttanen Arctic Resort στη Λαπωνία έχει γίνει γνωστό για τα γυάλινα ιγκλού του, που χαρίζουν απίστευτη θέα στο βόρειο σέλας. Μπορείτε βέβαια να μείνετε και στα ζεστά ξύλινα σαλέ. Το ξενοδοχείο φιλοξενεί εκδρομές για να "κυνήγησετε" το βόρειο σέλας στο δάσος. Απλώς να θυμάστε ότι δεν θα μπορέσετε να τα εντοπίσετε το καλοκαίρι, καθώς η περιοχή έχει 24 ώρες μέρα!

 

 

 

 

Ποιο τοπίο θα επιλέξετε;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ