Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκης full ερωτευμένοι & αγκαλιασμένοι κάτω από τον απογευματινό ήλιο - Η νέα φωτογραφία του ζευγαριού

Πόσο πιο ερωτευμένοι; 

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης απόλαυσαν μαζί την Κυριακή τους. Το αγαπημένο ζευγάρι δημοσίευσε νέα κοινά στιγμιότυπα στα κοινωνικά δίκτυα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Οι δυο τους φαίνεται ότι δείπνησαν μαζί με τον φίλο τους, τον Σάββα Σπαθαρίδη.

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης σε χαλαρές στιγμές

Η Δέσποινα Βανδή κάθεται δίπλα στον σύντροφό της και εκείνος την έχει αγκαλιά ενώ ο φίλος τους βρίσκεται ακριβώς πίσω από το ζευγάρι.

Την φωτογραφία ανάρτησε πρώτος ο κ. Ψαθαρίδης σε story στο Instagram γράφοντας «Hapinnes is…» (Ευτυχία είναι…). Τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης αναδημοσίευσαν τη φωτογραφία και στους δικούς τους λογαριασμούς.

Πριν μία εβδομάδα η τραγουδίστρια είχε ευχηθεί στον σύντροφό της για τα γενέθλια του. Συγκεκριμένα είχε γράψει στο Insta της: '' Χρόνια πολλά αγάπη μου!❤️
Να είναι γεμάτα με ευτυχισμένες μέρες και νύχτες! Να κρατιόμαστε έτσι πάντα χέρι-χέρι και να περπατάμε τις διαβάσεις της ζωής!
Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος, σύντροφος, φίλος, πατέρας, καλλιτεχνης με τόση γενναιοδωρία ψυχής που σου αξίζουν μόνο τα καλύτερα!
Σε λατρευω…''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ