"Δεν μας προσκάλεσε στο Μπάκιγχαμ": Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν απάντησαν επίσημα μέσω του εκπροσώπου τους

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σχολιάζουν αν προσκλήθηκαν ή όχι στο πάρτι γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν είχαν «καμία επαφή» με το παλάτι του Μπάκιγχαμ σχετικά με μία πρόσκληση για το πάρτι γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου στις 14 Νοεμβρίου, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός τους στην Daily Mail.

Σημειώνεται ότι δημοσίευμα της Sunday Times το Σαββατοκύριακο είχε αναφέρει ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα γιορτάσει τα 75α γενέθλιά του την επόμενη εβδομάδα στο Clarence House, αλλά ο μικρότερος γιος του «δεν θα ταξιδέψει από την Καλιφόρνια», όπου μετακόμισε το 2020 με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ και την οικογένειά τους, στο Λονδίνο καθώς απέρριψε την πρόσκληση.

«Δεν υπήρξε καμία επαφή σχετικά με μία πρόσκληση για τα επερχόμενα γενέθλια της Αυτού Μεγαλειότητας. Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι οι Sunday Times ανέφεραν λάθος αυτή την είδηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Σάσεξ, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η ρήξη ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και στην οικογένεια του έχει βαθύνει μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του με τίτλο «Spare», στις αρχές του έτους. Ωστόσο, ο δούκας του Σάσεξ ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο για να παραστεί στη στέψη του πατέρα του χωρίς τη σύζυγό του, η οποία παρέμεινε στην Καλιφόρνια.

Διαβάστε επίσης: LIVE: Ο βασιλιάς Κάρολος πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή τη πρώτη του ομιλία στο Κοινοβούλιο ως μονάρχης

Ο εκπρόσωπος διέψευσε επίσης δημοσιεύματα που θέλουν την Μέγκαν Μαρκλ να επιστρέφει στην υποκριτική.

Ένας φίλος του ζευγαριού δήλωσε, επίσης, στη MailOnline ότι κανονικά θα συμπεριλαμβάνονταν στα σχέδια για σημαντικές εκδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρά το αυξανόμενο χάσμα μεταξύ των ιδίων και της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας.

Οι σχέσεις είναι τεταμένες από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν από ανώτεροι βασιλείς και μετακόμισαν στην Καλιφόρνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ