H Φαίη και ο θάνατος- μαρτύριο : την έβγαζαν στο πεζοδρόμιο να επαιτεί ,να εκδίδεται , έτρωγε ξύλο αλύπητο , απέβαλε στον 8ο μήνα, νεκρή σε κουβέρτα

Την κούρεψαν & την έδειραν, πατούσαν την κοιλιά της για να αποβάλει...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου στην Κυψέλη η οποία είχε βρεθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μία κουβέρτα στις αρχές Οκτωβρίου του 2021 καθώς, όπως έγινε γνωστό, χθες Τετάρτη συνελήφθησαν η μητέρα της, η αδερφή της καθώς και η κοπέλα που τη φιλοξενούσε.

Οι συλλήψεις έγιναν έπειτα από έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, η οποία ξεκίνησε μετά από μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας της 23χρονης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, κεντρικό ρόλο στην εκμετάλλευση της Φαίης φέρεται να έπαιζε η σπιτονοικοκυρά της. Η γυναίκα που υποτίθεται τη φιλοξενούσε μαζί με την αδελφή της και τη μητέρα της φέρεται να ήταν εκείνη που είχε στήσει το κολαστήριο που δεν χωρά ο νους για την άτυχη 23χρονη: Την εξέδιδε, την έβαζε να επαιτεί, την έσπρωχνε σε αυτοκίνητα στήνοντας δήθεν ατυχήματα για να λαμβάνει αποζημιώσεις και την ξυλοκοπούσε χωρίς έλεος. Όλα αυτά μπροστά στη μητέρα της και στην αδελφή της, που φέρονται να μην αντιδρούσαν.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους, η 57χρονη κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα, ανθρωποκτονία με δόλο, διακοπή κύησης, επικίνδυνη σωματική βλάβη εις βάρος αδύναμου ατόμου - συνοίκου και εγκύου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση, και σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου - ανηλίκου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Η 23χρονη αδερφή της Φαίης κατηγορείται για συνέργεια σε εμπορία ανθρώπου, τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα, και για ανθρωποκτονία με δόλο, ενώ η 59χρονη μητέρα κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο.

Χτυπούσε τη Φαίη στην κοιλιά, χοροπηδούσε πάνω της

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι «η γυναίκα που τη φιλοξενούσε χτυπούσε τη Φαίη στην κοιλιά. Μια από αυτές τις φορές είχε αρχίσει να χοροπηδάει πάνω της.

Η Φαίη είχε νοσηλευτεί πολλές φορές σε νοσοκομείο τραυματισμένη από τους διαδοχικούς ξυλοδαρμούς της.

Ήταν τόσο άσχημη η κατάστασή της, που δεν μπορούσε να μιλήσει. Ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός. Την τυλίξανε με μια κουβέρτα, από το σπίτι της Κυψέλης, και την πέταξαν».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, ακόμη, ότι η 23χρονη Φαίη, δύο μήνες πριν βρεθεί νεκρή, είχε αποβάλει βίαια στον 8ο μήνα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ