Η Britney Spears έξαλλη πάλι με τη μαμά της: Πέταξε στα σκουπίδια τις κούκλες μου - Τι απαντάει η Lynne

Όσα γράφει η Μπρίτνει Σπίαρς στα απομνημονεύματά της σχετικά με τη μητέρα της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο βιβλίο της με τίτλο "The Woman in Me", μεταξύ άλλων, μιλάει για τη σχέση με την οικογένειά της.

Σε ένα σημείο αναφέρει ότι οι γονείς της ξεφορτώθηκαν πολλά από τα «πολυτιμά υπάρχοντά» της, όπως τις κούκλες, τα γράμματα και τα ποιήματα που έγραφε επί πολλά χρόνια

Ωστόσο, η μητέρα της Λιν Σπίαρς υποστηρίζει ότι δεν έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Μάλιστα, δημοσίευσε κιόλας στο Instagram φωτογραφίες με τα συγκεκριμένα αντικείμενα.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η μητέρα της διάσημης τραγουδίστριας σχολίασε: «Δεν είμαι σίγουρη ποιος σου είπε ότι ξεφορτώθηκα τις κούκλες και τα ημερολόγιά σου, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ! Αυτό θα ήταν σκληρό γιατί ξέρω πόσα σημαίνουν για σένα. Είναι ξεχωριστά και για μένα λόγω των χρόνων που αφιερώσαμε στη συλλογή τους. Φυσικά έχω ακόμα τα πράγματά σου και ευχαρίστως να σου τα στείλω αν το θέλεις. Παρακαλώ ενημέρωσέ με και να ξέρεις σε αγαπώ πολύ!».

 

 

Το People αναφέρει ότι στο βιβλίο της η ποπ σταρ γράφει πως τα πιο αγαπημένα παιδικά της παιχνίδια ήταν οι κούκλες Madame Alexander. 

Διαβάστε επίσης: Britney Spears: Τα πέταξε όλα... έξω - Τα βίντεο που εξόργισαν για άλλη μια φορά τους fans της

«Όταν είδα τα άδεια ράφια, ένιωσα μια συντριπτική θλίψη», γράφει η Britney. Προσθέτει στη συνέχεια: «Η οικογένειά μου τα είχε πετάξει στα σκουπίδια, όπως με είχαν πετάξει κι εμένα».

 

 

Η μητέρα της Britney Spears έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι έχει προσπαθήσει πολύ να φτιάξει τις σχέσεις με την κόρη της και ότι την αγαπάει πολύ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ