Αλέξης Κούγιας για σύλληψη της πρώην συζύγου του Εύης Βατίδου: «Ο οδηγός της μοτοσικλέτας άρχισε να την βρίζει και να την απειλεί»

Ο Αλέξης Κούγιας πήρε θέση για τη σύλληψη της Εύης Βατίδου.

Ογνωστός δικηγόρος  Αλέξης Κούγιας σχολίασε το γεγονός ότι συνελήφθη η πρώην σύζυγός του, Εύη Βατίδου για εμβολισμό μιας μοτοσικλέτας.

Πριν από αυτήν την πράξη, οι δύο επιβάτες της μηχανής, ένας 59χρονος και μία 57χρονη, της έσπασαν τον καθρέπτη του αυτοκινήτου της. Δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος.

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μίλησε στο MEGA για το περιστατικό.

«Πληροφορήθηκα ότι ενώ η πρώην σύζυγός μου επέστρεφε στο αυτοκίνητο στο σπίτι της δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί», είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη η Εύη Βατίδου: Ενεπλάκη σε τροχαίο στη Γλυφάδα - Εμβόλισε μηχανή που της είχε σπάσει τον καθρέφτη

«Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία. Όταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή – που δεν είχε πινακίδες – και έφυγε».

«Όταν είδε ότι η πρώην σύζυγός μου τον ακολουθούσε, την οδήγησε πάνω στα βουνά στη Γλυφάδα, εκεί όπου δεν μπορείς να πας με αυτοκίνητο. Η πρώην σύζυγός μου έκανε το λάθος να τον ακολουθήσει. Εκεί η μηχανή ανετράπη και χτύπησε πολύ ελαφρά αυτός και η σύζυγός του υπέστη κάποια τραύματα», σημείωσε.

Η Εύη Βατίδου είναι αντιμέτωπη με ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Κατηγορείται για σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα. Κρατείται προς το παρόν στο ΑΤ Γλυφάδας.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ