Το δραματικό μήνυμα 21χρονου πιλότου πριν συντριβεί το αεροσκάφος του: Χάνω ύψος - Πείτε στους γονείς μου ότι τους αγαπώ

Τραγικό αεροπορικό δυστύχημα!

Συγκλονίζει τη Φλόριντα των ΗΠΑ ένα σοκαριστικό αεροπορικό δυστύχημα. Ο 21χρονος πιλότους του μονοκινητήριου αεροσκάφους Cherokee Piper 180 είναι νεκρός.

Το μονοκινητήριο Piper PA-28 συνετρίβη κοντά στο Micanopy γύρω στις 2 μ.μ. τοπική ώρα το απόγευμα της Τρίτης, σύμφωνα με δηλώσεις της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών.

Η ορατότητα ήταν δύσκολη και ζητούσε απελπισμένα τη βοήθεα των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.



«Δεν πιστεύω ότι μπορώ να κρατήσω το αεροπλάνο χωρίς να κατέβω» ανέφερε στους ελεγκτές ο 21χρονος πιλότος/





«Χάνω ύψος, πείτε στους γονείς μου ότι τους αγαπώ» ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε πριν την πρόσκρουση με μεγάλη ταχύτητα.\\

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας είχαν προειδοποιήσει τον νεαρό πιλότο να μην απογειωθεί μέχρι να βελτιωθεί ο καιρός.

Ωστόσο, εκείνος δεν τους άκουσε.

Το γραφείο του σερίφη δήλωσε ότι την ίδια στιγμή, το CCC άρχισε να λαμβάνει κλήσεις από τους πύργους ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας του Τζάκσονβιλ και του Γκέινσβιλ σχετικά με "την απώλεια επαφής με ένα αεροπλάνο στην οθόνη του ραντάρ πάνω από το Paynes Prairie State Park".

Τα συνεργεία εντόπισαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου στο Paynes Prairie State Park γύρω στις 5:15 μ.μ. τοπική ώρα, ανακοίνωσαν οι αρχές. Ο πιλότος ανακηρύχθηκε νεκρός επί τόπου.

Η προκαταρκτική εκτίμηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ανακοίνωσε μόνο ότι το αεροπλάνο έπεσε υπό άγνωστες συνθήκες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ