27χρονη βρέθηκε άγρια δολοφονημένη από πυροσβεστήρα: Δράστης ο barman που την πλησίασε σε γκαράζ, την σκότωσε & την πέταξε νεκρή σαν σακί

Πως συνέβη

Άγρια δολοφονία με θύμα μία 27χρονη και δράστη έναν barman.

Συγκεκριμένα, ο Dino Rojas-Moreno, ένας 26χρονος μπάρμαν από το Laguna Hills της Καλιφόρνια, συνελήφθη αφού το πτώμα της 27χρονης Tatum Goodwin ανακαλύφθηκε την Κυριακή περίπου στις 8:20 π.μ. από έναν εργάτη σε οικοδομή κοντά στην παραλία Laguna.

Το πτώμα της Goodwin βρισκόταν κάτω από έναν φράχτη που ήταν κλειστός με αλυσίδα σε ένα εργοτάξιο και ένα σακί με άμμο είχε τοποθετηθεί στο κεφάλι της, τη στιγμή που βρέθηκε η σορός , σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή από το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Orange.

Ο Rojas-Moreno κρατείται επί του παρόντος χωρίς εγγύηση και αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα στο Κεντρικό Κέντρο Δικαιοσύνης στη Santa Ana.

Η έρευνα για τη δολοφονία είναι ακόμη σε εξέλιξη, αλλά, εάν καταδικαστεί, ο Rojas-Moreno είναι αντιμέτωπος και με τη θανατική ποινή.

Το χρονικό της δολοφονίας

«Ο Dino Rojas-Moreno κατηγορείται ότι πλησίασε την Goodwin σε ένα κοντινό πάρκινγκ γύρω στη 1 π.μ. εκείνο το πρωί και της επιτέθηκε, κοντά στο σημείο που ήταν σταθμευμένο αυτοκίνητό της», ανέφερε ο εισαγγελέας. «Ο Rojas-Moreno μετά την έσυρε με δύναμη στο πίσω μέρος του πάρκινγκ, σε ένα μικρό δρομάκι και σε μια απομονωμένη περιοχή, πίσω από μια κινηματογραφική αίθουσα που ήταν υπό κατασκευή. Τότε ο Rojas-Moreno κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την Goodwin με πυροσβεστήρα. Η Goodwin βρέθηκε αρκετές ώρες αργότερα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ