Galeries Lafayette: Χριστούγεννα στο Παρίσι με το ωραιότερο πολυκατάστημα που μόλις εγκαινίασε τη γιορτινή διακόσμηση (φωτό - βίντεο)

Απλά μαγικό!

Τα γιορτινά τους "φόρεσαν" οι Galeries Lafayette στο Παρίσι!

Το πολυτελές γαλλικό πολυκατάστημα μπήκε κι επισήμως στο mood των Χριστουγέννων με έναν εντυπωσιακό στολισμό.

Όπως κάθε χρόνο το μεγαλύτερο και διασημότερο πολυκατάστημα στο Παρίσι οι Galeries Lafayette δίνουν τον τόνο γιά την εναρξη των γιορτών.

Ντύθηκε γιορτινά με την διακόσμηση-υπερπαραγωγή να μεταφέρει τους επισκέπτες σε ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο κόσμο.

Διαβάστε ακόμη: Τα Χριστούγεννα 2020 ήρθαν στις Galleries Lafayette στο Παρίσι: Το περίφημο δέντρο στολίστηκε, οι βιτρίνες παραμυθένιες κι ας είναι κλειστό το μαγαζί (Φωτό & Βίντεο)

Χάρη στον σχεδιαστή μόδας Charles de Vilmorin, η μαγεία των Χριστουγέννων πήρε άλλη "όψη" με όλες τις γωνίες στον χώρο να λάμπουν!

Υπέροχοι χαρακτήρες και ουράνια πλάσματα κοσμούν πολυσύχναστο κατάστημα!

Διαβάστε ακόμη: ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε την παραμυθένια διακόσμηση και το μαγικό δέντρο της Galleries Lafayette στο Παρίσι

Είναι ενδεικτικό ότι μετά τον Πύργο του Άϊφελ οι Galeries Lafayette είναι το μέρος που δέχεται τους περισσότερους επισκέπτες στο Παρίσι και αποτελεί ταυτόχρονα ένα «ναό» της μόδας με 12 εκατομμύρια πελάτες το χρόνο ή 700.000 την ημέρα! Ένα σύμβολο πολυτέλειας, υψηλής αισθητικής και παγκόσμιας φήμης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ