Κασσελάκης στο "Κόκκινο": Ας αποφασίσει τώρα η ομάδα "Αχτσιόγλου" - Της πρόσφερα όποιον ρόλο ήθελε - Όλη η συνέντευξη

Τι είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο".

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», όπου έφτασε παρέα με τον σκύλο του.

Μεταξύ άλλων, σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα, και μίλησε για την Έφη Αχτσιόγλου και την ομάδα 6+6.

Ξεκίνησε λέγοντας: «Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Eurokinissi

Eurokinissi

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν σύννεφα πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» είπε στην εκπομπή της Ευγενίας Λουπάκη, «Allegro Μα Με Τρόπο».

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι κυβέρνηση σε 4 χρόνια, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε ότι «δεν θα τελειώσει κανείς τον ΣΥΡΙΖΑ».

Eurokinissi

Ακολούθως τόνισε ότι αν αποδεχόταν η Έφη Αχτσιόγλου την πρόσκλησή του, θα βρισκόταν στην ηγετική ομάδα. «Θα ήταν στην ηγετική ομάδα αν αποδεχόντουσαν την πρόσκλησή μου. Είπα και μίλησα για το πολιτικό κέντρο που θέλω να δημιουργήσω. Αυτά τα στελέχη ήταν οι μελλοντικοί υπουργοί, βασίζομαι πάνω σε αυτήν την ομάδα στελεχών και τους εκτιμώ», υπογράμμισε.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τις διαφωνίες και τις αποχωρήσεις στελεχών της «Ομπρέλας», ο Στέφανος Κασσελάκης επεσήμανε πως «ό,τι είχα να πω στην Κεντρική Επιτροπή το είπα. Μια μικρή ομάδα έδωσε πάσο σε ύβρεις κατά όλου του κόμματος. Έτεινα χείρα φιλίας. Σέβομαι πολύ το κόμμα γιατί το επέλεξα, με τίμησε ο Αλέξης Τσίπρας με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Προσκάλεσα την Έφη Αχτσιόγλου στο γραφείο μου στη Βουλή και της πρόσφερα όποια θέση ήθελε»

Eurokinissi

Διαβάστε επίσης: Λίγο πριν την έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ η ομάδα "Αχτσιόγλου": Η συνδιάσκεψη και το παρασκήνιο - Κρίσιμες ώρες

Σχετικά με την αντιπαράθεση ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τη Σία Αναγνωστοπούλου, ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε «δεν ήταν χρήσιμο αυτό που είπε ο Παύλος για τη Σία Αναγνωστοπούλου, δεν βοήθησε». «Συγχρόνως δεν πρέπει να κατηγορεί κανείς τον Παύλο πριν δει το έργο του», ως συντονιστή ΕΠΕΚΕ.

Eurokinissi

Σε ερώτημα για το τι θα έκανε το 2015 αν ήταν στη θέση του Αλέξη Τσίπρα,  ο κ. Κασσελάκης απάντησε: «Δεν θα είχα το Γιάνη Βαρουφάκη για υπουργό Οικονομικών. Λέω την αλήθεια». «Έρχονται καλύτερες μέρες δεν θα σταματήσει κανείς την πορεία που κάνουμε δεν θα τελειώσει κανείς τον ΣΥΡΙΖΑ. Να είστε σίγουροι και σίγουρες για αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ