Vintage pic: Η εικόνα της θλιμμένης Χριστίνας Ωνάση ανάμεσα στους φίλους της που ξεκαρδίζονται στα γέλια τα λέει όλα

Ένα συκλονιστικό στιγμιότυπο της Χριστίνας Ωνάση!

Ένα συγκλονιστικό vintage στιγμιότυπο δημοσίευσε η Έλενα Μακρή μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, @elenasdiary_blog.

Πρόκειται για μια φωτογραφία της Χριστίνας Ωνάσης.

Η Χριστίνα Ωνάση φαίνεται στην εικόνα να είναι θλιμμένη, την ώρα που όλοι οι φίλοι γύρω της είναι χαμογελαστοί και κεφάτοι.

Η Έλενα Μακρή συνόδευσε τη φωτογραφία με την εξής λεζάντα:

"Το πλουσιότερο κορίτσι στον κόσμο ήταν και το πιο δυστυχισμένο: Η Χριστίνα Ωνάση “έφυγε” σε ηλικία μόλις 37 ετών, σαν σήμερα στις 19 Νοεμβρίου 1988. Το επώνυμό της, συνώνυμο του αμύθητου πλούτου, μοιάζει, κοιτώντας τη ζωή της, να συμβολίζει εξίσου και την κακοτυχία. Σίγουρα είναι προτιμότερο να είναι κανείς δυστυχής σε ένα διαμέρισμα της Avenue Foch παρά σε ένα παγκάκι. Τα όσα συνέβησαν στη Χριστίνα Ωνάση όμως είναι αλήθεια πως ξεπερνούν κατά πολύ το μερίδιο της κακοτυχίας που αντιστοιχεί στον καθένα μας. To επιχειρηματικό δαιμόνιο του πατέρα της και η υπέροχη κοσμική ζωή της μητέρας της στέρησαν τελικά από εκείνη την παρουσία τους στα παιδικά της χρόνια. Έζησε όλη την ένταση και την ξένοιαστη ζωή του τζετ σετ, νιώθοντας πάντα μειονεκτικά για την εξωτερική της εμφάνιση. Μέσα σε δύο χρόνια έχασε τον αδελφό, τη μητέρα και τον πατέρα της. Κανένας από τους γάμους της δεν οδήγησε στην ευτυχία. Μπόρεσε να χαρεί την κόρη που τόσο περίμενε μόλις τρία χρόνια. Η Χριστίνα Ωνάση βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 37 ετών στις 19 Νοεμβρίου 1988 στην Αργεντινή όπου φιλοξενείτο από την αδελφική της φίλη, Μαρίνα Ντοντέρο σχεδιάζοντας μια νέα αρχή στη ζωή της…

Διαβάστε επίσης: 35 χρόνια από το μυστηριώδες τέλος της Χριστίνας Ωνάση: Η ζωή, οι 4 γάμοι και οι τραγωδίες της κόρης του Έλληνα μεγιστάνα! (φωτό)

Η κακότυχη Χριστίνα Ωνάση συκλονίζει σε αυτήν την εικόνα. Μια γυναίκα θλιμμένη μέσα σε ένα περιβάλλον χλιδής και ευτυχίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ