Εθνική γιορτή στο Μονακό: Εντυπωσιακή η Πριγκίπισσα Σαρλίν με τουαλέτα παγιετέ στο χρώμα του κονιάκ - Royal blue για την Καρολίνα

Μεγαλοπρεπείς εμφανίσεις!

Απόλυτη "σταρ" και πάλι η Πριγκίπισσα Σαρλίν κατά την Εθνική Ημέρα του Μονακό. Εμφανίστηκε στο Μόντε Κάρλο με το πιο λαμπερό φόρεμά της και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Ολόκληρη η βασιλική οικογένεια ήταν παρούσα στο gala στο φόρουμ Grimaldi για τη φετινή Εθνική Εορτή.

Η Πριγκίπισσα Σαρλίν, η οποία πόζαρε δίπλα στον σύζυγό της Πρίγκιπα Αλβέρτο, ήταν απαστράπτουσα μέσα στην παγιετέ τουαλέτα της στο χρώμα του κονιάκ, μια δημιουργία DidierAngelo. Το εκπληκτικό αυτό φόρεμα υψηλής ραπτικής, το συνδύασε με υπέροχα σκουλαρίκια Cartier.

 

 

Instagram @royalfashionpolice

Instagram @royalfashionpolice

Instagram @royalfashionpolice

Διαβάστε επίσης: Κοινή εμφάνιση για την Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό & τον Πρίγκιπα Αλβέρτο: Το Prada black dress η επιτομή του σικ

Από την άλλη πλευρά, η πριγκίπισσα Kαρολίνα του Ανόβερου επέλεξε royal blue! Προτίμησε μια maxi σατέν φούστα και μια παγετέ μακρυμάνικη μπλούζα, ενώ δεν παρέλειψε και τα πολυτελή κοσμήματα.

Instagram @royalfashionpolice

Η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Ανόβερου, η οποία είναι το μοναδικό παιδί του πρίγκιπα Ερνέστου Αύγουστου Ε’ του Ανόβερου και της Καρολίνας του Μονακό, φόρεσε μια μάξι κρεπ μαύρη δημιουργία Celine αξίας 5.859 ευρώ.

Instagram @royalfashionpolice

Ποια εμφάνιση προτιμάτε;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ