Γιάννης Μπέζος: «Υπήρξα αδιάφορος προς την κόρη μου, όχι εσκεμμένα - Μου παραπονέθηκε» (βίντεο)

Ο Γιάννης Μπέζος μιλάει για τη σχέση με την κόρη του.

Σε μία σπάνια εξομολόγηση σχετικά με την σχέση που έχει με την κόρη του προχώρησε ο Γιάννης Μπέζος.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην βραδινή εκπομπή του Mega "Night Out" και αποκάλυψε ότι ήταν "αδιάφορος αλλά όχι εσκεμμένα, λόγω της δουλειάς".

«Θυμάμαι την μέρα που γεννήθηκε, δεν υπάρχει τίποτα άλλο από εκεί και πέρα. Όλα τα άλλα πριν διαγράφονται. Είναι μία πολύ μεγάλη στιγμή και ταυτόχρονα μια μεγάλη ευθύνη γιατί βλέπεις ένα πραγματάκι του οποίου του μέλλον εξαρτάται περισσότερο από εσένα», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Για τον ρόλο του ως πατέρας: «Δεν έχω υπάρξει καθόλου αυστηρός. Επιεικής ήμουν. Ίσα ίσα μερικές φορές ήμουν και αδιάφορος, όχι εσκεμμένα, λόγω της δουλειάς μου, αλλά το… ψηλομπάλωσα κάνοντας την αυτοκριτική μου διότι ήμουν υποχρεωμένος να το κάνω. Αν θέλω να θεωρούμαι ένας καλός πατέρας αυτό έπρεπε να κάνω και όχι δήθεν ότι ενδιαφέρομαι», πρόσθεσε ο Γιάννης Μπέζος.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Μπέζος: «Οι άνθρωποι θέλουν παραδείγματα, όχι συμβουλές, εγώ δεν ξέρω τίποτε» - «Φοβάμαι τον κακό μου εαυτό» (βίντεο)

Και εξομολογήθηκε: «Μου παραπονέθηκε ότι δεν την ακούω και το κατάλαβα. Έπρεπε να συμπλεύσω, ήμουν λίγο μακριά. Τα συζητάμε τα πράγματα ανοιχτά και δεν τα κρύβουμε κάτω από το χαλί».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ΓΙάννης Μπέζος έχει αποκτήσει μία κόρη, την Ηρώ (34 ετών)  με την σύζυγο του Ναταλία Τσαλίκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ