Σκότωσε την γυναίκα του με το σίδερο, την τσιμέντωσε στο πάρκο της Φιλοθέης - Ελεύθερος σε 7 χρόνια ενώ πήρε ισόβια - Γράφει τραγούδια τώρα

Ξεσπά η μητέρα της ...

Ξεσπά η μητέρα της Παναγιώτας Μαζαράκη που είδε τον δολοφόνο της κόρης της να βγαίνει από τη φυλακή μετά από επτά χρόνια παρότι είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

"Το μήνυμα ξέρεις ποιο είναι; Δεν υπάρχει δικαιοσύνη και όλες οι χαροκαμένες μάνες ζητάνε τα παιδιά τους γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Για μένα αυτό συμβαίνει. Ζούμε με τις αναμνήσεις. Είπαν ότι θα είναι ισόβια και στα 6-6,5 χρόνια βγήκε...και τι δεν έχω ζήσει..." είπε χαρακτηριστικά στο Mega.

Το χρονικό της τραγωδίας

Πρόκειται για τη γυναικοκτονία που είχε γίνει το 2008 στη Φιλοθέη και είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Ο καθηγητής μουσικής, Γιάννης Κατσιλάμπρος σκότωσε και έθαψε τη σύζυγό του στο πάρκο που κάποτε πήγαιναν με τα παιδιά τους.

Έμεινε στη φυλακή μόλις επτά χρόνια και πλέον ελεύθερος συνεχίζει να γράφει τραγούδια. Στα 53 του χρόνια προσπαθεί να αφήσει οριστικά πίσω το έγκλημα που διέπραξε και συνεχίζει να ανεβάζει τραγούδια, πολλά από τα οποία είναι βιωματικά.

Το έγκλημα σημειώθηκε το 2008 και ο δράστης πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια. Το 2014 τα "έσπασε" με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και έναν χρόνο μετά αποφυλακίστηκε.

Κανένα από τα δύο του παιδιά δεν έχει πλέον σχέση μαζί του. Όταν τα άφησε ορφανά από μητέρα, ο γιος του ήταν 4,5 ετών και η κόρη του μόλις 14 μηνών.

Το έγκλημα είχε συνταράξει τη χώρα, καθώς τις πρώτες μέρες ο δράστης το έπαιζε ανήξερος. Είχε προσλάβει μάλιστα τότε και τον Γιώργο Τσούκαλη ως ιδιωτικό ερευνητή. "Ο άνθρωπος αυτός ήταν ηθοποιός που προσπάθησε να με χρησιμοποιήσει ως άλλοθι για πείσει την οικογένεια και την κοινή γνώμη ότι δεν έχει καμία σχέση" δήλωσε στην ίδια εκπομπή ο κ. Τσούκαλης.

Τελικά, μετά από τις αντιφάσεις στις οποίες έπεσε, ο Κατσιλάμπρος αναγκάστηκε να ομολογήσει και οδηγήθηκε στη φυλακή. Αιτία όπως διαπιστώθηκε, η πρόθεση της σολίστ συζύγου του, να πάρει διαζύγιο.

Γυναικοκτονία - Φιλοθέη

Η ομολογία του

"Η πρώτη σκέψη μου ήταν να αυτοκτονήσω αλλά μετά σκέφτηκα τα παιδιά μας. Πώς θα μεγαλώσουν χωρίς τους γονείς τους; Έπρεπε να ζήσω για να μεγαλώσω τα δυο παιδιά μου. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να εξαφανίσω το πτώμα της. Δεν σκεφτόμουν λογικά. Το μεγάλο μου λάθος ήταν που δεν έφυγα από την αρχή του καβγά μας για να αποφύγω το μοιραίο".

Εκείνο το βράδυ του 2008, ο τότε 36χρονος άντρας χτύπησε τη σύζυγό του με σίδερο, την αποτελείωσε με γροθιές και όταν διαπίστωσε πως ήταν νεκρή, την έθαψε στο πάρκο και έριξε από πάνω πέτρες και τσιμέντο.

"Τσακωθήκαμε για μια ακόμη φορά κι απειλούσε ότι θα με σκοτώσει. Είχε πάρει ένα κουζινομάχαιρο και με κυνηγούσε μέσα στο σπίτι ουρλιάζοντας ότι θα με σκοτώσει. Τότε πήρα από το υπνοδωμάτιο το σίδερο από τη σιδερώστρα και τη χτύπησα στο κεφάλι".

Μετά την αποφυλάκισή του, ο 53χρονος -σήμερα- μουσικός άρχισε να γράφει στο διαδίκτυο σημειώσεις αλλά και στίχους τραγουδιών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ