O Σπύρος Σούλης σας δείχνει πως να Φτιάξετε Μόνοι σας Ένα Εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο Centerpiece Εύκολα και Οικονομικά - (βίντεο)

Αυτά τα Χριστούγεννα στολίστε το σπίτι με δικές σας δημιουργίες και δώστε μια πιο προσωπική πινελιά στη διακόσμησή σας με ένα υπέροχο centerpiece. 

Μια από τις αγαπημένες συνήθειες των γιορτών είναι οι diy κατασκευές και αυτή που θα δείτε παρακάτω απευθύνεται σε όλους, αφού δεν χρειάζεται να ιδιαίτερη δεξιοτεχνία για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη σύνθεση για τα τραπέζια σας.

Επίσης τα υλικά που θα χρειαστείτε δεν θα σας κοστίσουν μια περιουσία, σε αντίθεση με το τελικό αποτέλεσμα που θα παραπέμπει σε κάτι πολύ αριστοκρατικό.

Προμηθευτείτε με μικρά στολίδια της αρεσκείας σας όπως μικρές μπάλες, κουκουνάρια, φιγούρες, κλαδάκια κτλ, πάρτε έναν απλό διακοσμητικό δίσκο, ένα σφουγγάρι ανθοδετικής, κοπίδι ή ψαλίδι, συρματάκι, πιστόλι με κόλλα σιλικόνης και είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε!

Δείτε επίσης:O Σπύρος Σούλης ξέρει ! Στολίστε σαν Επαγγελματίες το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με 11 Έξυπνα Tips

Ξεκινήστε κόβοντας το σφουγγάρι κατά μήκος σε διαστάσεις που να ταιριάζουν στον δίσκο σας. Ρίξτε λίγες σταγόνες κόλλα στον πάτο και σταθεροποιήστε επάνω το σφουγγάρι. Πάρτε τα στολίδια ένα προς ένα κολλήστε τους πάνω λίγο σύρμα και ξεκινήστε να τα καρφώνετε στο σφουγγάρι αφού πρώτα στάξετε λίγη κόλλα πάνω τους για να σταθεροποιηθούν καλύτερα. Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς θα ολοκληρώσετε τη σύνθεση καλό είναι να κάνετε πρώτα τις δοκιμές σας και μετά προσχωρήστε με τη σιλικόνη.

*Η κατασκευή αυτή μπορεί να γίνει και με φελιζόλ αλλά εκεί χρειάζεται πολύ προσοχή. Συμβουλή από το spirossoulis.com, αν στάξει πολλή σιλικόνη θα λιώσει το υλικό επειδή δεν είναι τόσο συμπαγές όσο το σφουγγάρι ανθοδετικής. Επομένως χρησιμοποιήστε με φειδώ την κόλλα και μην κάνετε πολύ απότομες κινήσεις.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ