Η Λίντα Εβαντζελίστα στους "Sunday Times" - "Δεν θέλω να κοιμάμαι πια με κανέναν - Δεν θέλω να ακούω κάποιον να αναπνέει"

Τέλος τα ραντεβού για το topmodel

Η Λίντα Εβαντζελίστα παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό "Sunday Times" στην οποία μιλάει μεταξύ άλλων και για το dating.

Συγκεκριμένα, το 58χρονο supermodel των '90s είπε: «Δεν θέλω να κοιμάμαι πια με κανέναν. Δεν θέλω να ακούω κάποιον να αναπνέει» είπε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε ότι η τελευταία φορά που βγήκε ήταν «σίγουρα πριν από τη θεραπεία coolsculpting», στην οποία είχε υποβληθεί και την άφησε παραμορφωμένη σε μία σειρά από συνεδρίες από τον Αύγουστο του 2015 έως τον Φεβρουάριο του 2016.

Διαβάστε ακόμη: Vintage pic από τα 90's: Όταν ο Βασίλειος Κωστέτσος πόζαρε με το supermodel, Linda Evangelista στην Αθήνα

Η εντυπωσιακή γυναίκα ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Τζέραλντ Μαρί, τον πρώην επικεφαλής του γραφείου της, Elite Model Management, στο Παρίσι. Παντρεύτηκαν το 1987, όταν εκείνη ήταν μόλις 22 ετών και εκείνος 37. Χώρισαν μερικά χρόνια αργότερα, το 1993. «Ήμουν ανίδεη. Εντελώς ανίδεη… έπρεπε να υπάρχει κάτι ελκυστιστικό για να υποκύψεις» 

Να υπενθυμίσουμε ότι έχει αποκτήσει ένα γιο, τον Ογκουστίν Τζέιμς, με τον Γάλλο επιχειρηματία, Φρανσουά Πινό.

Διαβάστε ακόμη: Η Σάλμα Χάγιεκ εύχεται στο γιο του συζύγου της, Φρανσουά Πινό & της Λίντα Εβαντζελίστα - "Είσαι μία ευλογία στη ζωή μας!" (φωτό)

Το 2011, το μοντέλο μήνυσε τον 61χρονο δισεκατομμυριούχο και νυν σύζυγο της Σάλμα Χάγιεκ, για την επιμέλεια του παιδιού, σύμφωνα με τους Sunday Times. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η διαμάχη μεταξύ τους έχει λήξει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ