Σάνα Μαρίν: Απολαμβάνει τη ζωή, ποζάρει με μαγιό, πάει σε πάρτι - Από πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας, απλή γυναίκα (φωτό)

Αποχώρησε από την πολιτική σκηνή της Φινλανδίας, υπήρξε η νεότερη στο αξίωμα, χώρισε και τώρα κάνει τη ζωη της

Η Σάνα Μαρίν έχει αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή της Φινλανδίας και μετά τον χωρισμό της περνάει μια ξέγνοιαστη ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η 38χρονη τέως πρωθυπουργός ανέβασε την Τρίτη στο Instagram άλμπουμ από καλοκαιρινούς και φθινοπωρινούς προορισμούς, με μαγιό και σορτσάκι, λαμβάνοντας πάνω από 120.000 likes.

Το... πάρτι και ο χωρισμός

Η Σάνα Μαρίν, τους τελευταίους μήνες της πρωθυπουργίας της, έζησε την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, τις απειλές πως η Φινλανδία θα μπορούσε να ακολουθήσει, το σκάνδαλο με την υποτιθέμενη χρήση κοκαΐνης σε πάρτι και δημοσιεύματα για «κέρατο» στον σύζυγό της, με τον οποίο τελικά χώρισαν. Όλα αυτά την επηρέασαν πολύ ψυχολογικά, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια.

Ο φινλανδικός Τύπος τής άσκησε δριμύτατη κριτική για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το διαζύγιό της με τον επί τρία χρόνια σύζυγό της, Μάρκους Ράικονεν, με τον οποίο ήταν μαζί για 19 χρόνια. Η Μαρίν δήλωσε πως «θα παραμείνουμε οι καλύτεροι φίλοι».

 

 

Η νεότερη πρωθυπουργός χώρας

Σε ηλικία μόλις 34 ετών, η Μαρίν έγινε η νεότερη ηγέτιδα κράτους στον πλανήτη και η νεότερη πρωθυπουργός στην πολιτική ιστορία της Φινλανδίας. Ήταν, επίσης, η τρίτη γυναίκα που ηγήθηκε της κυβέρνησης στη Φινλανδία μετά τις Ανέλι Γιαατενμάκι και Μάρι Κιβινιέμι, οι οποίες και οι δυο ήταν μέλη του Κεντρώου Κόμματος.

 

Απολαμβάνει τα ταξίδια

 

Πλέον περνάει ξέγνοιαστα και μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ως influencer, βρίσκοντας ξανά το χαμένο της χαμόγελο, μακριά από την τοξική πολιτική σκηνή.

Σε ένα κολάζ από πρόσφατες φωτογραφίες της, ποζάρει με φόντο το Παρίσι, ενώ έδειξε και μερικές εικόνες από τα ταξίδια της ανά τον κόσμο.

«Τυχαία επιλεγμένες φωτογραφίες από τα πρόσφατα ταξίδια μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Sanna Marin: Η ''Infuencer'', πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας άλλαξε καριέρα - Για ποιον δουλεύει τώρα; (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ