H Κιάρα Φεράνι στην Ινδία! Έβαλε ένα εντυπωσιακό ολομεταξωτό κόκκινο σάρι με χρυσά κεντήματα - Ποιες τις έδειξαν να το φορέσει; (φωτό)

Απλά υπέροχο

Στην Ινδία βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Κιάρα Φεράνι.

Η διάσημη influencer πραγματοποίησε ένα ταξίδι ζωής στην Ασία και φυσικά δεν γινόταν να μην μοιραστεί στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μέσα, λοιπόν, από το instagram της με τους 29,7 εκατομμύρια ακολούθους, η 36χρονη δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες που μας δείχνει τι έκανε στο ιδαίτερο αυτό μέρος.

Διαβάστε ακόμη: Η Κιάρα Φεράνι μετακόμισε στο νέο της σπίτι - Τεράστιες ντουλάπες με μικρές & μεγάλες τσάντες Louis Vuitton (φωτό)

Στα τελευταία ενσταντανέ, μάλιστα τη βλέπουμε να φοράει ένα απίθανο ολομεταξωτό, κόκκινο σάρι με χρυσά κεντήματα.

Εκπληκτικό ήταν και το μακιγιάζ της που θύμιζε θα λέγαμε την Κλεοπάτρα με έντονο eyeliner σε όλο το μήκος του ματιού.

Όπως σημειώνει η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησης της πρόκειται για μία εντυπωσιακή δημιουργία με την υπογραφή του sabyasachiofficial.

Η γνωστή επιχειρηματίας πέρασε τη νύχτα της στο Umaid Bhawan Palace στο Jodhpur μαθαίνοντας μεταξύ άλλων για την κουλτούρα της χώρας.


instagram @chiara_ferragni


instagram @chiara_ferragni

"Δύο υπέροχες γυναίκες που έστειλε ο Sabyasachi με βοήθησαν να ντυθώ ενώ εξήγησαν την πλούσια ιστορία και την τέχνη πίσω από αυτό το απίστευτο ρούχο", λέει χαρακτηριστικά η Φεράνι.

Μόνο περηφάνια αισθάνεται η influencer και δικαιλογημένα!

Διαβάστε ακόμη: Η Κιάρα Φεράνι το απογείωσε: Ντύθηκε Σάρον Στόουν για το Halloween - Μιμήθηκε τη θρυλική σκηνή από το "Βασικό Ένστικτο"

Πως σας φάνηκε το look της;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ