Απόψε οι Πυξ Λαξ, αφιερώνουν με αγάπη στον Βασίλη Καρρά: «Άστην να λέει» (βίντεο)

Το «Άστην να λέει» ήταν το τραγούδι που έγινε αφορμή να γνωριστούν οι «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης» με τον Βασίλη Καρρά



Αυτά είναι τα κομμάτια των Πυξ Λαξ και σε αυτά συγκαταλέγεται μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος, το «Άστην να λέει». Ένα τραγούδι που έγινε αφορμή να γνωριστούν οι «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης» με τον Βασίλη Καρρά -που το ερμήνευσε- και να αναπτυχθεί ανάμεσά τους μία δυνατή φιλία που έχει αντέξει στην πορεία των χρόνων.

Το «Άστην να λέει» γράφτηκε το 1993 από τον Μάνο Ξυδούς για τον Στράτο Διονυσίου, ο οποίος δεν πρόλαβε να το ηχογραφήσει καθώς έφυγε από τη ζωή. Στη συνέχεια, οι Πυξ Λαξ αναζήτησαν άλλον λαϊκό ερμηνευτή και επέλεξαν τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος μάλιστα ήταν επιφυλακτικός στην αρχή λόγω του ύφους του τραγουδιού, αλλά τελικά το ηχογράφησε μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλης Καρράς στο Fame Story: ''Είμαι εδώ - Ευχαριστώ τον ελληνικό λαό για το ενδιαφέρον του'' Τι είπε μετά το εξιτήριο από νοσοκομείο (βίντεο)

Απόψε στις 22:00, στο «Σπίτι με το MEGA» με τη Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, οι Πυξ Λαξ στέλνουν ένα μήνυμα αγάπης στον σπουδαίο φίλο τους, Βασίλη Καρρά, αφιερώνοντάς του τη μεγάλη τους επιτυχία.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλης Καρράς: «Ξέρει τι μέλλει γενέσθαι και το πολεμάει» είπε για το πρόβλημα υγείας που έχει, ο αδερφός του - «Είναι γενναίος» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ