Η ομορφούλα Alyssa 22 ετών έλεγε πως ήταν 14! Αποπλάνησε 30 μικρούς μαθητές γυμνασίου (βίντεο)

Πως εξαπάτησε τα θύματα της

Σοκάρει η είδηση της 22χρονης από τη Φλόριντα που προσποιούνταν την 14χρονη για να παραπλανήσει μαθητές γυμνασίου...

Η Alyssa Ann Zinger, 22 ετών, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα επειδή φέρεται να έχει εμπλακεί σε τουλάχιστον 30 σεξουαλικές πράξεις με τουλάχιστον έναν μαθητή και να έχει στείλει ακατάλληλα βίντεο σε πολλούς άλλους.

«Είναι ανησυχητικό να βλέπεις έναν ενήλικα να εκμεταλλεύεται ένα παιδί και να το αποπλανεί», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Τάμπα, Λι Μπέρκαου.

«Όποιος μπορεί να έχει πέσει θύμα της Zinger’s, τον ενθαρρύνουμε να εμφανιστεί. Το Αστυνομικό Τμήμα της Τάμπα θα σας υποστηρίξει και θα διασφαλίσει πως η Ζίνγκερ δεν θα προκαλέσει πρόσθετη ζημιά σε εσάς ή σε άλλους».

Η Zinger φέρεται να κατασκεύασε μία ψεύτικη περσόνα και να επικοινώνησε με τα θύματά της μέσα από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως το Snapchat, σύμφωνα με ένταλμα έρευνας που επικαλείται η TampaBay.com.

Πώς εξαπάτησε τα θύματά της



Πολλά θύματα, που φοιτούσαν στο Γυμνάσιο Γουίλσον στη γειτονιά του Χάιντ Παρκ της Τάμπα, είπαν στην αστυνομία ότι πίστευαν ότι η Ζίνγκερ ήταν στην ηλικία τους, αλλά έκανε κατ’ οίκον εκπαίδευση.

«Πιστεύεται ότι υπάρχουν και άλλα θύματα», είπε η αστυνομία της Τάμπα. Η κατηγορούμενη φέρεται να ξεκίνησε μια σεξουαλική σχέση με ένα από τα θύματα τον Μάιο, η οποία διήρκεσε μέχρι τον Σεπτέμβριο, αναφέρει το ένταλμα.

Το θύμα – ένα αγόρι ηλικίας μεταξύ 12 και 15 ετών – είπε στην αστυνομία ότι το ζευγάρι έκανε σεξ πολλές φορές και ότι η Zinger του έστειλε αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο.

Ένας άλλος είπε ότι η Zinger έστειλε ένα βίντεο με ερωτικές πράξεις σε πολλά παιδιά μέσω του Snapchat.  Η Zinger φέρεται να παραδέχτηκε σε ένα θύμα ότι είχε συμμετάσχει σε σεξουαλικές δραστηριότητες με άλλους ανηλίκους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ