Σπάνια οικογενειακή φωτό - Η Meryl Streep ποζάρει με τα παιδιά της

Που βρέθηκαν;

Στο Academy Museum Gala βρέθηκε η Meryl Streep στο Λος Άντζελες.

Μάλιστα, η δημοφιλής ηθοποιός ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς και τιμήθηκε με το βραβείο Icon Award για τη συμβολή της στην παγκόσμια βιομηχανία του κινηματογράφου.

Εκεί, λοιπόν, είδαμε την 74χρονη να ποζάρει με τα τέσσερα παιδιά της, τον γιο της Χένρι Γουλφ και τις κόρες της Μέιμι Γκάμερ, 40 ετών, Γκρέις Γκάμερ, 37 ετών, και Λουίζα Τζέικομπσον, 32 ετών.

Την "καλλιτεχνική φλέβα" φαίνεται ότι έχουν κληρονομήσει, κάθώς η Λουίζα πρωταγωνιστεί στη σειρά του HBO Max «The Gilded Age», η Μέιμι έχει συμμετάσχει σε διάφορα πρότζεκτ, όπως τη σειρά «Emily Owens, M.D.» και την ταινία «Ricki and the Flash», όπου έπαιζε μαζί με τη μητέρα της, ενώ η Γκρέι έχει εμφανιστεί στα «Dr. Death», «Mr. Robot» και «American Horror Story: Freak Show».

Διαβάστε ακόμη: 45 χρόνια γάμου! Η Μέριλ Στριπ γιορτάζει την επέτειο με τον άντρα της ζωής της, Don Gummer - Πως γνωρίστηκαν (φωτό)

Ο γιος της Μέριλ Στριπ, Χένρι Γουλφ έχει επιλέξει να ασχοληθεί με τη μουσική.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικές εβδομάδες έσκασε σαν βόμβα ο χωρισμός της Meryl με τον επι 45 χρόνια σύζυγο της, Don Gummer.

Διαβάστε ακόμη: Είδηση σοκ! Η Μέριλ Στριπ είναι σε διάσταση με τον σύζυγο της, Ντον Γκάμερ 6 χρόνια - Τι έχει συμβεί


instagram @meryl_streep_star_fanpage

Συγκεκριμένα, χωρίς να το καταλάβει κανείς το ζευγάρι είναι σε διάσταση εδώ και 6 χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ