Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε τα 29: «Χαρείτε τη ζωή σας» το μήνυμα που έστειλε - Πως γιόρτασε τα γενέθλιά του (βίντεο)

Το «Happy Birthday» τραγούδισαν οι δημοσιογράφοι στον Γιάννη Αντετοκούνμποη υπόσχεδη που έδωσε

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γιόρτασε τα 29 του χρόνια στο Λας Βέγκας, όπου βρίσκεται με τους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς η ομάδα του ετοιμάζεται να λάβει μέρος στο Final 4 του νεοσύστατου In-Season Tournament του NBA, για το οποίο θα παίξει με τους Ιντιάνα Πέισερς τα ξημερώματα της Παρασκευής (8/12).

Ο ίδιος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το τουρνουά και την ευκαιρία που έχουν τα «ελάφια» να διεκδικήσουν το πρώτο NBA Cup της ιστορίας. Πριν από αυτό, όμως, του τραγούδησαν το «Happy Birthday», ενώ στη σκηνή που στήθηκε για τη συνέντευξή του, υπήρχε ένα καπέλο που έγραφε «Καλωσόρισες στο Λας Βέγκας» και μπαλόνια που του εύχονταν «χαρούμενα γενέθλια».

Διαβάστε ακόμα: Ως Χουλκ εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξη μετά τη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς: "Το κάνω για τα παιδιά μου" - Μέσα στο πνεύμα του Halloween

«Έχω δύο οικογένειες και σήμερα γιορτάζω τα γενέθλιά μου μαζί σας», είπε στους παρευρισκόμενους ο «Greek Freak», που είχε εξαιρετική διάθεση. Ανέφερε πως δεν ξέρει πώς θα πανηγυρίσει αν κατακτήσει το τρόπαιο, αλλά το χρηματικό έπαθλο (500.000 δολάρια) «θα το ποντάρω στο καζίνο, όλα στο 34».

 

Πέραν αυτού είπε πως επειδή είναι το πρώτο τρόπαιο του NBA Cup, όποιος το κερδίσει «θα έχει ένα παραπάνω από τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Κόμπι Μπράιαντ, τον Λάρι Μπέρντ, τον Μάτζικ Τζόνσον, τον Σακίλ Ο’Νίλ. Οπότε αν το πάρω, θα είμαι καλύτερος από αυτούς!».

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αγόρασε σπίτι 10 εκατ. ευρώ - Ο Έλληνας σταρ του NBA μετακομίζει σε φουτουριστικό σπίτι στο Ψυχικό (βίντεο)

Το μήνυμα αγάπης στα social media

«Χαρείτε τη ζωή σας. Εγώ είμαι 29 ετών. Η ζωή περνάει γρήγορα. Χαρείτε τη ζωή και περάστε χρόνο με τους αγαπημένους σας. Μην αφήνετε κανέναν να ζει καλύτερα από εσάς. Να χαμογελάτε περισσότερο και να είστε χαρούμενοι. Να είστε πεινασμένοι και ταπεινοί. Να είστε ο εαυτός σας. Να χαίρεστε τη ζωή», ήταν το μήνυμα, που έστειλε ο 29χρονος Έλληνας σούπερ σταρ του NBA σε βίντεο που ανέβασε στα social media.

Διαβάστε ακόμα: Ποιος Έλληνας σούπερ σταρ του αθλητισμού φόρεσε ροζ παπούτσια - Το μήνυμα που έστειλε (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ