Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μας δείχνει πως να φτιάξουμε ένα φιόγκο για τα μαλλιά μας σε διαφορετικές εκδοχές - Ακόμα και για τη γάτα μας! (φωτό)

Βήμα-βήμα!

Εάν όχι η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ τότε ποιός;

Ποιος θα ήταν ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να μας δείξει πως να φτιάχνουμε τον καλύτερο φιόγκο!

Μα φυσικά η αγαπημένη ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την πετυχημένη σειρά Sex and the City μας εισήγαγε ένα άλλο αξεσουάρ... τον φιόγκο!

Διαβάστε ακόμη: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μπαλαρίνα! Με total black φόρεμα χορεύτριας εγκαινιάζει την τάση της σεζόν

Την είδαμε στο Φθινοπωρινό Γκαλά Μόδας 2023 του New York City Ballet να φοράει έναν εντυπωσιακό φιόγκο στα μαλλιά και τώρα μας δείχνει πως να αποκτήσουμε αυτό το look.

Image
twitter

Μέσα από μία σειρά φωτογραφιών, βήμα-βήμα, μέσα από το λογαριασμό της στο instagram βλέπουμε την εύκολη διαδικασία.

Η 58χρονη δεν αρκείται μόνο στους ανθρώπους αλλά σε ένα στιγμιότυπο μας δείχνει και μία χαριτωμένη γατούλα με μπλε φιόγκο.


instagram @sarahjessicaparker

Μας παρουσιάζει το νέο της εγχείρημα, sjpcollection λέγοντας:

Διαβάστε ακόμη: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μιλάει ελληνικά καλύτερα από Ελληνίδα! Παραγγέλνει το αγαπημένο της Cosmopolitan σε παραλία με μαγιό & ψάθινο καπέλο! (βίντεο)

"Ο φιόγκος που τα ξεκίνησε όλα. Όταν είδα πόσο τρελά ερωτευμένοι ήταν όλοι με αυτό τον φιόγκο (όπως και εγώ), μια λεπτομέρεια της τελευταίας στιγμής που προσθέσαμε μαζί με τον @sergenormant λίγα λεπτά πριν φύγουμε για το ετήσιο @nycballet Fall Gala, ξεκίνησα αμέσως μια αποστολή: την αναζήτηση και την προμήθεια για κορδέλες ταφτά και σατέν. Σε πολλές περιπτώσεις ήθελα το vintage να υπάρχει ακόμα και να το ξεθάψω. Από κρυφές γωνιές της Νέας Υόρκης, μέχρι μοναδικά και ενδιαφέροντα μέρη μακριά, βρήκα μερικά πραγματικά ξεχωριστά και απίστευτα όμορφα. Και με αυτό, σας παρουσιάζω: το @sjpcollection Gala Bow. Από Petite έως Grand σε μήκος, διάλεξα κάθε κορδέλα - περίπου 100 ετών! - και δημιούργησα μια συλλογή για την οποία είμαι πολύ περήφανη. Τα Gala Bows μας συνοδεύονται από μια στιβαρή επίπεδη καρφίτσα μαλλιών 3 ιντσών που σας επιτρέπει να τα τοποθετήσετε εύκολα όπως θέλει η καρδιά σας. Το πιο σημαντικό, κάθε φιόγκος είναι ραμμένος με αγάπη. Και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα ετοιμάζω προσωπικά εγώ το δέμα και θα αποστέλλω κάθε παραγγελία Gala Bow που έρχεται. Ανυπομονώ να δω πώς θα τα φορέσετε. Ο σύνδεσμος για το κατάστημα υπάρχει στο βιογραφικό μου. X, SJ PS. Για όσους ενδιαφέρονται, αυτός ο φιόγκος ακουμπάει απλά την κορδέλα. Όχι δεμένος!", έγραψε αναλυτικά στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ