Το δημόσιο ευχαριστώ της Τζόντι Φόστερ στη σύζυγο της, Αλεξάντρα Χέντισον - Μαζί σχεδόν 10 χρόνια (φωτό)

Υπέροχα λόγια αγάπης

Μία τρυφερή ανάρτηση έκανε η Τζόντι Φόστερ για τη σύζυγο της, Αλεξάντρα Χέντισον.

Η δημοφιλής ηθοποιός την ευχαρίστησε για την ύπαρξη στη ζωή της και συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα:

"Και τέλος, η αγάπη της ζωής μου, συνεργάτης στο έγκλημα, με την οποία μπορώ να τα ζήσω όλα μαζί, δίπλα, και για: τη γυναίκα μου, Αλεξ Χέντισον. Είμαι ευγνώμων για κάθε δευτερόλεπτο που είμαι γυναίκας σου. Γιατί όλα αυτά, αυτή η γιορτή του ανήκειν, είναι πώς μοιάζει η αγάπη όταν περπατάω δίπλα σου σε ό,τι κάνεις. Σε ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου"

Η Τζόντι Φόστερ (Alicia "Jodie" Christian Foster, 19 Νοεμβρίου 1962) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός. Ξεκίνησε την υποκριτική παίζοντας σε διαφημίσεις στην ηλικία των τριών. Ο πρώτος σημαντικός ρόλος της έγινε στην ταινία Ο Ταξιτζής (Taxi Driver) το 1976 σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορσέζε, όπου υποδύθηκε μια προέφηβη πόρνη. Για την ερμηνεία της έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου.

Η Φόστερ έχει δύο μεγαλύτερες αδερφές, τις Λουσίντα («Σίντι») Φόστερ και Κόνστανς («Κόνι») Φόστερ και έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Λούσιους Φίσερ "Μπάντι" Φόστερ.

Με τον αδερφό της είναι αποξενωμένη πολλά χρόνια. Το 1997, ο αδερφός της έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο "Foster Child" στο οποίο δήλωσε: "Πάντα υπέθετα ότι η Τζόντι ήταν ομοφυλόφιλη ή αμφιφυλόφιλη".

Στο βιβλίο γράφει ότι η μητέρα τους έμεινε έγκυος με τη Φόστερ στο γραφείο του πατέρα τους τρία χρόνια μετά το διαζύγιο των γονιών τους, όταν η μητέρα τους πήγε στο πρώην σύζυγό της να ζητήσει χρήματα για να μεγαλώσει τα παιδιά. Επίσης ισχυρίζεται ότι άλλαξε το όνομά της από "Αλίσια" σε "Τζόντι" επειδή ήταν ένας κωδικός "Τζο Ντ" για τη σύντροφο της μητέρας τους, Τζοσεφίνα Ντομίνγκεζ.


instagram @jodiefosterworld

Η Τζόντι Φόστερ αποκάλεσε το βιβλίο "μια φτηνή κίνηση να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας και να βγάλει χρήματα, γεμάτη με θολές αναμνήσεις και φαντασιώσεις. Ο Μπάντι δεν έκανε τίποτα άλλο από τα να ραγίζει την καρδιά της μητέρας μας όλη του τη ζωή".

Έχει δύο γιους, τους Τσαρλς "Τσάρλι" Φόστερ και Κρίστοφερ "Κιτ" Φόστερ. Γέννησε και τα δύο παιδιά αλλά δεν έχει αποκαλύψει την ταυτότητα του πατέρα των παιδιών.

Διαβάστε ακόμη: 31 χρόνια από τη σαρωτική στα Oscars ταινία "Η σιωπή των αμνών": Τζόντι Φόστερ , Άντονι Χόπκινς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους που τους καθιέρωσαν παγκοσμίως (φωτό - βίντεο)

Στις 19 Απριλίου 2014 η Φόστερ τέλεσε τον γάμο της στην Καλιφόρνια με τη φωτογράφο και ηθοποιό Αλεξάνδρα Χέντισον.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ