Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Στο παρεκκλήσι της Αγίας Άννας το τρισάγιο στην μνήμη της - Ποιοι πήγαν (φωτό)

Οικογένεια, φίλοι, Υπουργοί

Τρισάγιο στη μνήμη της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη τέλεσε χθες (9/12) ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής εκκλησίας, παραβρέθηκε το πρωί στο παρεκκλήσι του Ογκολογικού Νοσοκομείο Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τέλεσε τρισάγιο μετά τη Θεία Λειτουργία στην μνήμη της εκλιπούσης, συγχοροστατούντος του Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών.

Διαβάστε ακόμη: Αντίο στην Ελληνίδα Πριγκίπισσα του λαού – Η ιστορία της γνωριμίας της Μαριάννας Βαρδινογιάννη με τον άντρα της ζωής της, τον Βαρδή όπως μου την διηγήθηκε η ίδια

Διαβάστε ακόμη: Vintage φωτογραφίες της Μαριάννας Βαρδινογιάννη: Η γυναίκα που είχε όραμα - Ταύτισε τη ζωή της με την φιλανθρωπία

Ο Ιερός Ναός της Αγίας Άννας, είναι αφιερωμένος στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Στο τρισάγιο παρευρέθησαν ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η Υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρη, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Νοσοκομείου, φίλοι της οικογενείας,ο Γενικός Διευθυντής της ΜΚΟ «Αποστολή» Κωστής Δήμτσας καθώς και εργαζόμενοι στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμη: Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η τελευταία εμφάνιση της στο πλευρό του συζύγου της - Χαμογελαστή όπως πάντα (φωτό)

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη πέθανε τον περασμένο Ιούλιο σε ηλικία 80 ετών. ενώ άφησε πίσω της πλούσιο φιλανθρωπικό έργο.

Διαβάστε ακόμη: Σωματείο "ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο": Το "ευχαριστώ" για τις δωρεές στη μνήμη της ιδρύτριας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη

Διαβάστε ακόμη: Mαριάννα Βαρδινογιάννη: Όταν πήγε στην Αμοργό να συναντήσει τον σύζυγό της εξόριστο Αξιωματικό του Ναυτικού - ''Άφησα πίσω δύο μικρά παιδιά & ένα βρέφος στην μητέρα μου''

Διαβάστε ακόμηΜαριάννα Βαρδινογιάννη: Λευκό το αγαπημένο της χρώμα - Αξέχαστες εμφανίσεις της υπέρκομψης σπουδαίας κυρίας στα άσπρα (φωτό)

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε δήλωσή του είχε αναφέρει ότι η απώλεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στη χώρα, τονίζοντας, επίσης, ότι η ζωή και οι αγώνες της θα αποτελούν πρότυπο για τις επόμενες γενιές.

Πηγή φωτογραφιών: eurokinissi

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ