Η Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό πιο glam από ποτέ! Με ασημένια μεταλιζέ τουαλέτα σε επίσημο γκαλά (φωτό)

Έλαμπε!

Ίσως η πιο glamorous εμφάνιση της πριγκίπισσας Σαρλίν!

Η 45χρονη royal έκανε ένα καταπληκτικό look για να παρευρεθεί στην παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη Χοροεσπερίδα στο Salle Empire του Hôtel de Paris.

Η 18η διοργάνωση του θεσμού είχε θέμα «Η Χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα των εκατονταετηρίδων».

 

 


instagram @
fondationprincessecharlene

Ο οίκος Sotheby's, μάλιστα, διοργάνωσε μία δημοπρασία στην οποία συγκέντρωσε κεφάλαια για το Ίδρυμα που έχει δημιουργήσει η ίδια η Σαρλίν και φροντίζει να εκπαιδεύσει τα παιδιά μέσω του αθλητισμού.

Διαβάστε ακόμη: Οι μικρότεροι royals του Μονακό έγιναν 9 ετών! To παλάτι τους ευχήθηκε με το πιο όμορφο πορτρέτο - Αγκαλιασμένα & "επίσημα" τα δίδυμα αδερφάκια

Φυσικά στο τέλος δεν έλειψαν οι ευχαριστίες σε όλους τους δωρητές και τους συνεργάτες που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της λαμπερής βραδιάς.

 

 

Για την σημαντική αυτή έξοδο της η σύζυγος του Πρίγκιπα Αλβέρτου έβαλε μία maxi ασημένια μεταλιζέ τουαλέτα με μακρύ μανίκι.

Τη συνδύασε άψογα κρατώντας ασορτί clutch _thebellarosacollection αξίας 3.742 ευρώ και επιλέγοντας τα αγαπημένα της slingback τακούνια gianvitorossi, τα οποία κόστισαν συνολικά 882 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Η πριγκίπισσα Σαρλίν με παλτό Burberry πλάι στον σύζυγο της, Αλβέρτο - Μάθαμε πόσο κόστισε & που θα το βρεις! (φωτό - βίντεο)

Υπέρλαμπρη θα λέγαμε!

Πως σας φάνηκε η glam Σαρλίν;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ