Ο διεστραμμένος κομμωτής στα Βριλήσσια με τις κάμερες είχε μετατρέψει κατάστημα & σπίτι σε "Big Brother": Παρακολουθούσε και την κόρη του

Ο 49χρονος κομμωτής στα Βριλήσσια, εκτός από τις τουαλέτες είχε βάλει κάμερα και παρακολουθούσε την κρεβατοκάμαρα της θετής του κόρης

Ο κομμωτής στα Βριλήσσια που συνελήφθη επειδή είχε βάλει κάμερες στις τουαλέτες του καταστήματός του, είχε βάλει κάμερα και στο υπνοδωμάτιο της θετής του κόρης.

Τόσο η θετή του κόρη όσο και η σύζυγός του σοκαρισμένες από το γεγονός ζητούν να πληρώσει ο 49χρονος

Ειδικότερα, η Αστυνομία προχώρησε το Σάββατο (9/12) στη σύλληψη του 49χρονου ιδιοκτήτη κομμωτηρίου στα Βριλήσσια με την κατηγορία της παράβασης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και το νόμο περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μετά από καταγγελία που έγινε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, πραγματοποιήθηκε έρευνα στον χώρο του κομμωτηρίου, όπου εντοπίστηκαν κρυφές κάμερες στις τουαλέτες. Επίσης, οι αστυνομικοί βρήκαν και μικροποσότητα ναρκωτικών, ενώ προχώρησαν σε κατάσχεση υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων.

Την επόμενη μέρα, δηλαδή την Κυριακή (10/12), πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων η σύζυγος του 49χρονου και κατήγγειλε ότι βρήκε δύο κρυφές κάμερες στο σπίτι τους, όπου διαμένει μαζί τους η 29χρονη κόρη της από προηγούμενο γάμο.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι εντόπισαν και κατέσχεσαν δύο κρυφές κάμερες, εκ των οποίων η μία ήταν τοποθετημένη στο υπνοδωμάτιο της νεαρής γυναίκας και η άλλη στην τουαλέτα του σπιτιού.

Παράλληλα, κατέσχεσαν τους υπολογιστές και τους σκληρούς δίσκους του 49χρονου.

Είχε καμουφλάρει τις κάμερες

Η εκπομπή «Live News» στο Mega παρουσίασε τη Δευτέρα (11/12) ντοκουμέντα από τον χώρο του κομμωτηρίου στα Βριλήσσια, όπου βιντεοσκοπούσε παράνομα ο ιδιοκτήτης τις γυναίκες που πήγαιναν σε αυτές.

Είχε τοποθετήσει μία μικροσκοπική κάμερα μέσα σε τρύπα σε πλακάκι του μπάνιου που βγαίνει σωλήνας, σε σημείο που δύσκολα πέφτει το μάτι. Ακόμη, είχε τοποθετήσει μια άλλη ανάμεσα από καλωδιώσεις στο ταβάνι της τουαλέτας. Και αυτή αρκετά καλά κρυμμένη με μαύρη μονωτική ταινία.

Ωστόσο, δύο από τις υπαλλήλους της επιχείρησης εντόπισαν μία από τις κάμερες που είχε τοποθετήσει ο 49χρονος ιδιοκτήτης και κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται. Στη συνέχεια προχώρησαν σε καταγγελία στο ΑΤ Βριλησσίων.

O ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου είπε στις Αρχές ότι ο λόγος που τοποθέτησε τις κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του μαγαζιού ήταν επειδή είναι «εθισμένος στην πορνογραφία».

 

 

«Θέλω να πληρώσει» λέει η θετή του κόρη που επίσης παρακολουθύσε

Η κόρη της συζύγου του κομμωτή, σοκαρισμένη ζητά δικαιοσύνη και θέλει να πληρώσει ο πατριός της για όσα έχει κάνει. «Είναι μία δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματικότητα η οποία είναι διαφορετική από αυτή που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια», είπε αρχικά μιλώντας στον Alpha και πρόσθεσε:

«Βρίσκομαι σε σοκ, αλλά νομίζω σε μεγαλύτερο σοκ βρίσκεται η μητέρα μου οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι γίνεται για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Θέλω να πληρώσει γι' αυτά που έχει κάνει. Ζητώ δικαιοσύνη, είμαστε εναντίον του και εγώ και η μητέρα μου και η αδερφή της».

 

 

Ο 49χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ