H Adele έτοιμη για μυστικό γάμο - Υποχρέωσε τον Rich Paul να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο για να προστατέψει την 220 εκατ. δολ. περιουσία της;

Σωστή ...

Η Adele θέλοντας να προστατέψει την περιουσία της αξίας 220 εκατομμυρίων υποχρέωσε τον σύζυγο της, Rich Paul να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλιο.

Πριν από μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε η φήμη ότι παντρεύτηκε κρυφά τον αθλητικό μάνατζερ στο Λος Άντζελες.

Διαβάστε ακόμη: Adele: Θα ντυθεί νυφούλα το καλοκαίρι; - Τι λένε άτομα από το περιβάλλον της τραγουδίστριας

Μετά από αυτό το μεγάλο βήμα η επόμενη κίνηση της 34χρονης τραγουδίστριας ήταν να διασφαλίσει ότι δε θα υπάρξουν "ευτράπελα" σε περίπτωση χωρισμού ...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Το RadarOnline ισχυρίζεται ότι οι φίλοι της Adele ήταν αυτοί που την παρότρυναν να βάλει τον Rich να υπογράψει το συμβόλαιο, για να προστατεύσει τα περιουσιακά της στοιχεία.

Η περιουσία της Adele

 Το 2008 μπορεί τα πρώτα της έσοδα από τις εμφανίσεις της να έφταναν τα 775 χιλιάδες δολάρια, το 2016 τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά, αφού χάρησ στις sold out συναυλίες της κατάφερε να συγκεντρώσει 167,7 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι, αν και το 2017 το Forbes εκτιμούσε πως η περιουσία της Adele ισοδυναμούσε με 68 εκατομμύρια δολάρια, η τελευταία της μεγάλη περιοδεία την εκτόξευσε στα ύψη. 


@Adele/Instagram

Από την άλλη, τα έσοδά της δεν προέρχονται μόνο από τις περιοδείες αλλά και από τις πωλήσεις των δίσκων της, αφού τα άλμπουμ 19,21,25 και 30 κατάφεραν να συγκεντρώσουν 31 εκατομμύρια δολάρια σε φυσικές πωλήσεις και 34 εκατομμύρια από τα ψηφιακά singles. Και παρά το γεγονός πως οι φυσικές πωλήσεις δίσκων πλέον είναι αρκετά χαμηλές, το νέο της άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 2021 κατάφερε να σημειώσει 1 εκατομμύριο πωλήσεις στις ΗΠΑ, που είναι εντυπωσιακό δεδομένης της εποχής που ζούμε. 

Παράλληλα, η Adele μέσα στο 2022 συμφώνησε να πραγματοποιήσει 32 εμφανίσεις στο Λας Βέγκας που βρίσκονται σε εξέλιξη, γεγονός που θα της χαρίσει τουλάχιστον 64 εκατομμύρια δολάρια. Όσο για το portfolio με τα ακίνητά της, η Adele διατηρεί δύο διπλανες κατοικίες στο Λονδίνο και δύο επαύλεις στο Μπέβερλι Χιλς που κοστίζουν περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια η καθεμία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Τέλος, τον περασμένο Ιανουάριο η τραγουδίστρια αγόρασε την έπαυλη του Sylvester Stallone στο Μπέβερλι Χιλς για 58 εκατομμύρια δολάρια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ