Η Άντζελα Γκερέκου αποχαιρετάει τον σχεδιαστή, Τόλη Σκουλαριώτη - "Ο γελαστός, πολύχρωμος δεν είναι πια εδώ - Καλό ταξίδι παραμυθένιε μου φίλε" (φωτό)

Μέσα από το instagram

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Τόλη Σκουλαριώτη.

Εδώ και μερικά 24ωρα ο χώρος της μόδας έχασε ακόμη ένα μοναδικό ταλέντο.

Ο σχεδιαστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών έπειτα από προβλήματα υγείας με την καρδιά του.

Πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο μέσα από τα social media.

Έτσι και η Άντζελα Γκερέκου ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία στο instagram της


instagram @angela_gkerekou

"Ο γελαστός, πολύχρωμος, δοτικός και γεμάτος ταλέντα και όνειρα , ο Τολης Σκουλαριωτης δεν είναι πια εδώ κ η λύπη είναι μεγάλη! Ονειρο του, που τον οδήγησε στην συνάντηση μας στον ΕΟΤ, να φτιάξει ένα παραμυθένιο χωριό με δέντροσπιτα στην καταπράσινη μαγικη έκταση του στο Μουρεση στο Β.Πηλιο που λάτρευε…Πάλευε χρόνια για αυτό.Εδινε όλη του την ζωή.. Δεν προλαβε, αλλά είμαι σίγουρη εκεί που πηγαίνει η γεμάτη καλοσύνη ψυχή του θα τον βρει έτοιμο να τον υποδεχτεί κ για να αναπαυθεί.
Ο αγώνας σου όμως δεν θα πάει χαμένος.. Οι αλλαγές στους νόμους για αυτου του ειδους τουρισμου θα οφείλονται κ στη δική σου δουλεια κ επιμονή...

Καλό σου ταξίδι παραμυθένιε μου φίλε!

Σευχαριστω για αυτά τα υπέροχα που μοιραστηκαμε.. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την μέρα που γεμίσες με μυρωδιές, χρώματα κ μοναδικές γεύσεις το γραφείο μου! Ήσουνα κ μοναδικός σεφ βλεπεις, Στιγμές που δημιουργήσαμε αναμνήσεις καρδιάς με όλους τους συνεργάτες μου!
Θα προσεύχομαι για σένα αγαπημενε μου φιλε!??, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Διαβάστε ακόμη: Που είδαμε τις πανέμορφες μαμά & κόρη - Σπάνια εμφάνιση Άντζελας Γκερέκου με την Μαρία Βοσκοπούλου (φωτό)

Λάκης Γαβαλάς:  «Ο Τόλης έφυγε από τη ζωή απογοητευμένος»

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, "Γεια σου".

«Πήγα το πρωί στην εκκλησία και άναψα ένα κεράκι γι' αυτόν. Ας αναπαυτεί η ψυχή του. Δεν ξέρω αν μπορεί να χρωματίζει εκεί που πάει τον κόσμο, όσο χρωμάτιζε εμάς που ήμασταν εδώ. Ήταν αθόρυβος ως χαρακτήρας αλλά θορυβώδες ως look. Έζησε μια πολύ ωραία ζωή, είχε φίλους δίπλα του, υπήρχαν άνθρωποι που τον κάναμε accepted για την τρέλα του. Θεωρώ ότι είχε πολλά ακόμη να δώσει. Δεν βοηθήθηκε περισσότερο απ’ ό,τι έπρεπε από το σύστημα, γιατί και το σύστημα της μόδας έχει αυτό δόγματα και πίστες» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Λάκης Γαβαλάς πρόσθεσε: «Νομίζω ότι έφυγε λίγο απογοητευμένος. Ήξερα από παλαιότερα ότι είχε θέματα υγείας. Ήταν να κάνω ένα disco party και έλεγα να φέρω ανθρώπους με τρέλα – με την καλή έννοια – και τον είχα σκεφτεί πραγματικά. Λες και ένιωθα ότι κάτι θα συμβεί. Καμιά φορά αισθάνομαι άσχημα που δεν προλαβαίνουμε στη ζωή μας να δεχτούμε φίλους από παλιά», είπε χαρακτηριστικά

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ