Η Μις Γαλλία Eve Gilles & πρόσωπο της ημέρας με το a la garçon κούρεμα έσπασε τη σιωπή της - «Κανείς δεν πρέπει να σου υπαγορεύει ποιος είσαι» (φωτό - βίντεο)

Πολλές αντιδράσεις για το hairstyle της

Η 20χρονη Eve Gilles στέφθηκε Μις Γαλλία 2024!

Ωστόσο, ξέσπασε σάλος λόγω του a la garçon κουρέματος της, καθώς συνήθως οι νικήτριες έχουν πλούσια μακριά μαλλιά.

Η ίδια θεωρεί ότι η νίκη της σηματοδοτεί μία νέα αρχή που σπάει τα στερεότυπα.



instagram @evegillesoff

«Είμαι άνθρωπος, αναπόφευκτα η κριτική με επηρεάζει και με πληγώνει. Το σώμα μου είναι όπως είναι. Είτε μου αρέσει είτε όχι, έτσι είμαι. Αν δεν αρέσει στους ανθρώπους, δεν τους αρέσω, κι αυτό είναι», είπε στο γαλλικό TF1.

«Δεν μπορείς να ευχαριστήσεις τους πάντες, κι αυτό είναι φυσιολογικό. Πρέπει να αποδεχθείς τον εαυτό σου και να αγνοήσεις όλη την κριτική ακόμα κι αν είναι δύσκολη».

Σε άλλη συνέντευξή της είπε ότι ελπίζει πως θα έρθει κάποια στιγμή που το κούρεμά της δεν θα βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής.

Είπε, ακόμη, ότι ήταν «σημαντικό» να δείξει πως πολλές Γαλλίδες έχουν κοντά κουρέματα όπως το δικό της και ότι πρέπει να «εκπροσωπούνται» σε διαγωνισμούς όπως η Μις Γαλλία.

Διαβάστε ακόμη: Σάλος ξέσπασε με τη νέα Μις Γαλλία: Δίχασε το a la garçon κούρεμα της πανέμορφης Eve Gilles (φωτό - βίντεο)

«Κανείς δεν πρέπει να σου υπαγορεύει ποιος είσαι», είπε μετά τη νίκη της το Σάββατο το βράδυ, προσθέτοντας ότι «κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, είμαστε όλες μοναδικές».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ