Δε μπορείτε να αποφασίσετε τι όνομα θα δώσετε στο σκυλάκι σας; Δείτε εδώ τα 10 πιο χαριτωμένα και διάσημα!

Δείτε ιδέες και εμπνευστείτε!

 Η ονοματοθεσία των κατοικίδιων μας είναι πολύ σημαντική στιγμή, καθώς πρέπει να γίνεται από τη πρώτη στιγμή που το σκυλάκι είναι κουτάβι και να πληροί κάποιες βασικές προϋποθέσεις.

 Δεδομένου ότι δεν μπορούν όλοι να βρουν πανεύκολα το ιδανικό όνομα που θα ακούει το κουταβάκι τους, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα δέκα πιό διάσημα ονόματα για σκύλους και να πάρετε ιδέες.

 Αν πρόσφατα αποκτήσατε ένα κουταβάκι και σκέφτεστε να το ονομάσετε Luna, είστε σε πολύ καλό δρόμο, καθώς το «Luna» σημαίνει φεγγάρι, είναι λατινογενές και βγήκε το διασημότερο σκυλίσιο όνομα για το 2019.

 Η «Trupanion», εταιρεία ιατρικής ασφάλισης κατοικίδιων ζώων επεδίωξε να κάνει μια λίστα με τα πιο χαριτωμένα ονόματα κουταβιών. Ο τρόπος με τον οποίο έγινε αυτό ήταν να βασιστεί στις βάσεις δεδομένων 500.000 σκύλων και να ξεχωρίσει τα πιο πρόσφατα ονόματα σκύλων.

 Στη λίστα της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα ονόματα Daisy και Max, τα οποία είναι ήδη γνωστά προ πολλού.

 Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι μολονότι το όνομα Luna βγήκε το διασημότερο όνομα κουταβιών για το 2019, τα προηγούμενα χρόνια ήταν σε πλήρη αφάνεια.

 Σύμφωνα με την έρευνα της «Trupanion», το όνομα Luna εμφανίστηκε εξαπίνης στις λίστες ονομάτων για κουτάβια. Μάλιστα, δεν είχε συγκαταλεχθεί στο τοπ 20 των ονομάτων, ούτε στη λίστα του νοσοκομείου κατοικίδιων του Banfield για τα διασημότερα ονόματα του 2018.

 Κάτι εξίσου ενδιαφέρον είναι ότι συχνά τα ονόματα κατοικίδιων συγχέονται με τα ονόματα μωρών. Για παράδειγμα, το Luna ήταν 31ο στη λίστα με τα διασημότερα κοριτσίστικα ονόματα για το 2018.

Κατά πάσα πιθανότητα, το συγκεκριμένο όνομα εμπνεύστηκε από τον χαρακτήρα της «Luna Lovegood» της ταινίας «Harry Potter» και διαδόθηκε ευρέως από τα διάσημα ζευγάρια «John Legend – Chrissy Teigen και Penélope Cruz – Javier Bardem που έδωσαν το εν λόγω όνομα στα κορίτσια τους.

 Στη δεύτερη θέση της λίστας με τα διασημότερα ονόματα κουταβιών για το 2019 ανήκει το όνομα Bella. Ολόκληρο το όνομα είναι Isabella και πέρυσι βγήκε 5ο στη λίστα με τα πιο διαδεδομένα ονόματα θηλυκών μωρών.

 Σύμφωνα με την ιστοσελίδα petvet24.gr, μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα πιο γνωστά ονόματα κουταβιών μέχρι στιγμής και να εμπνευστείτε!

  1. Luna
  2. Bella
  3. Charlie
  4. Bailey
  5. Lucy
  6. Cooper
  7. Max
  8. Daisy
  9. Bear
  10. Oliver

 Κλείνοντας, όλοι ανυπομονούμε να βρούμε το πιο ωραίο και ευφάνταστο ή αστείο «παρατσούκλι» για το κατοικίδιο μας, μολονότι δεν είναι πάντα εύκολο. Η παραπάνω λίστα με τα διασημότερα ονόματα για κουτάβια θα σας βοηθήσει να πάρετε μια ιδέα για το αρσενικό ή θηλυκό σκυλάκι σας!

Διαβάστε επίσης:Τα καθαρά κατοικίδια είναι πιο χαρούμενα, πιο υγιή και πιο παιχνιδιάρικα! Δείτε εύκολες συμβουλές για την καθημερινή τους φροντίδα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ