Οι έφηβοι royals της Δανίας σε ένα μοναδικό πορτρέτο - Λίγο πριν το gala για τα 18α γενέθλια του πρίγκιπα Κρίστιαν (φωτό)

Flashback!

 

Όλοι θυμόμαστε τη φαντασμαγορική εκείνη μέρα για τα 18α γενέθλια του πρίγκιπα Κρίστιαν!

Τα 18α γενέθλια του πρίγκιπα Κρίστιαν της Δανίας σηματοδοτήθηκαν με ένα επίσημο δείπνο κατάλληλο για έναν μελλοντικό βασιλιά.

Royals από όλο τον κόσμο ταξίδεψαν στο παλάτι Christiansborg στην Κοπεγχάγη για τους εορτασμούς. 

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Κρίστιαν της Δανίας: Περιτριγυρισμένος από τις όμορφες Ευρωπαίες πριγκιποπούλες - Βασιλείς από όλο τον κόσμο γιόρτασαν τα γενέθλιά του - Ποιοι πήγαν, η δεξίωση (φωτό)


instagram @princessjosephineofdenmark

Ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Frederik και της πριγκίπισσας Mary και εγγονός της βασίλισσας Margrethe είναι σήμερα ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου της Δανίας. 

Δείτε επίσης: Μαρί Σαντάλ - Άννα Μαρία: Με Σήλια Κριθαριώτη στα γενέθλια ενηλικίωσης του πρίγκιπα Κρίστιαν της Δανίας - Οι καλύτερες εμφανίσεις (φωτό - βίντεο)

Ο κατάλογος των καλεσμένων της εκδήλωσης περιλάμβανε μερικούς μελλοντικούς μονάρχες από όλη την Ευρώπη. Η πριγκίπισσα Ελισάβετ του Βελγίου, 21 ετών, παρέστη, ενώ η 19χρονη πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα της Νορβηγίας συνόδευσε τους γονείς της, τον πρίγκιπα διάδοχο Χάακον και την πριγκίπισσα Mette-Marit.


instagram @princessjosephineofdenmark

Φυσικά δεν έλειπαν από το πλευρό του τα αδέρφια του, πριγκίπισσα Ισαμπέλ, πριγκίπισσα Ζοζεφίν και πρίγκιπας Βίνσεντ.

Τώρα, δύο μήνες αργότερα δημοσιεύτηκε επίσημο πορτρέτο με όλα τα μέλη της οικογένειας του 18χρονου Κρίστιαν να ποζάρουν λίγο πριν το επίσημο εορταστικό δείπνο.

Διαβάστε ακόμη: Γνωρίστε τον κούκλο 18χρονο πρίγκιπα Κρίστιαν, εγγονό της Βασίλισσας Μαργκρέτε της Δανίας - Τα πορτρέτα & οι εορτασμοί που θα γίνουν για τα γενέθλια του (φωτό)

Πως σας φάνηκαν οι royals της Δανίας;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ