Λάκης Λαζόπουλος: Ο ρόλος του καλλιτέχνη είναι να μην κάνει "κωλοτούμπες", αυτές τις κάνουν μόνο οι πολιτικοί (βίντεο)

Βρέθηκε σε βραδινή εκπομπή

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρης Αρναούτογλου, "The 2night show", ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος.

Μίλησε μεταξύ άλλον για το ρόλο του καλλιτέχνη και την Αριστερά.

"Ο ρόλος του καλλιτέχνη είναι να μην κάνει κωλοτούμπες. Σέβομαι τον κόσμο και δεν θα άλλαζα τη γνώμη μου για να τους αρέσω», ανέφερε για τη σάτιρα, ενώ για την δική του πορεία ο Λάκης Λαζόπουλος είπε πως, «αν δεν σκεφτόμουν θα έπρεπε να παραδεχτώ πως είμαι ηλίθιος. Έχει τρόπο το σύστημα για να σε τιμωρήσει. Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα έκανα τα ίδια, γιατί ήταν αυτά που πίστευα. Κανείς δεν ήρθε μπροστά μου να μου πει τι τους ενοχλούσε, πήραν όλοι οι δημοσιογράφοι και με πυροβολούσαν. Με πέτυχαν μερικές σφαίρες αλλά δεν έγινε και κάτι», πρόσθεσε για τις επιθέσεις που δεχόταν.

«Θεωρώ πως αυτό που έγινε στην Αριστερά ήταν εσκεμμένο. Δεν μου αρέσει η κίνηση αυτών που έφυγαν, δείχνει μια εχθρότητα. Ο Κασσελάκης δεν έχει προτείνει κάτι, δεν έχει ένα συγκεκριμένο όραμα. Βλέπεις εσύ να έχει; Τον ψήφισαν γιατί ήταν ένα πεθαμένο κόμμα και το ζωντάνεψε λίγο, έφερε έναν ξένο αέρα, σαν τη θεία από το Σικάγο», είπε για όσα έγιναν στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Διαβάστε ακόμη: Λάκης Λαζόπουλος: "Μπουρλότο, στον ΣΥΡΙΖΑ" - "Διαγραφή με τα 1.000, στην ευχή της Παναγίας και στο διάολο"

Σχολιάζοντας τη φύση της σάτιρας στην Ελλάδα, παρατήρησε ότι, «λείπει η ουσιαστική πολιτική σάτιρα. Οι Έλληνες έχουν χιούμορ. Μπορεί να βγει χιούμορ αλλά δεν υπάρχει κανείς να πλησιάσει την πηγή του χιούμορ γιατί υπάρχει μια άτυπη απαγόρευση».

Ερωτηθείς για το αν «λείπει» το «Αλ Τσαντίρι» από την τηλεόραση είπε πως,«Δε ξέρω αν λείπει το Αλ τσαντίρι από την τηλεόραση. Πιστεύω ότι λείπει η ουσιαστική σάτιρα όμως. Δεν είναι απαραίτητο να την κάνω εγώ, ας την κάνει κάποιος άλλος» και πρόσθεσε πως, το διαδίκτυο δίνει διαφορετικό βήμα στη σάτιρα. Τέλος, αναφέρθηκε με ενθουσιασμό στην επιστροφή του στο θέατρο, λέγοντας πως, του είχε λείψει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ