Η Ελεονώρα Μελέτη μας αποκαλύπτει το σπουδαιότερο δώρο που έκανε στον εαυτό της - "Δεν είχα «κάτι», αλλά τελικά είχα τόσα - Να μάθω, να ανακαλύψω, να κατανοήσω" (φωτό)

Το 1998 ...

Εσείς έχετε σκεφτεί ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχετε κάνει στον εαυτό σας;

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε ένα flashback και πήγε πίσω στο 1998 αποκαλύπτοντας μας ποιο ήταν το σπουδαιότερο δώρο που έκανε σε εκείνη.

Χριστουγεννα . Εποχή των δώρων.

Έχεις σκεφτεί τι δώρο θα κανείς στον εαυτό σου;

Τα χριστουγεννα του 1998 εγώ έκανα το σπουδαιότερο δώρο στον πολύτιμο εαυτό μου. Το δώρο της αυτογνωσίας /ψυχοθεραπείας.

Δεν είχα «κάτι». Αλλά τελικά είχα τόσα. Να μάθω, να ανακαλύψω, να κατανοήσω.

Για να πας σε ψυχολόγο σαφώς η αφορμή μπορεί να είναι η αδυναμία μας να διαχειριστούμε ένα γεγονός κ είναι θαρραλέο
να το αναγνωρίζουμε κ να ζητάμε βοήθεια. Πολλές φορές όμως αρκεί να έχουμε ως κίνητρο να θελουμε απλά να γνωρίσουμε καλύτερα τον ίδιο μας τον εαυτό.

Ποιος είσαι; Μπορείς να απαντήσεις σε αυτο το ερώτημα?

Μια ζωή παλεύουμε να καταλάβουμε τον κόσμο κ τους άλλους αλλά στο τέλος της ημέρας δεν γνωρίζουμε καν ποιοι είμαστε εμείς στ αλήθεια.

Δεν είμαστε μόνον η εικόνα μας.

Είμαστε πρωτίστως η ψυχή μας.

Αυτά τα χριστουγεννα τόλμησε να δεις μέσα σου κ δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να δεις μέσα από σένα ολόκληρη τη ζωή.

Στο επεισόδιο του pod cast «μελέτησε το» με τίτλο «στο ντιβάνι» που μόλις ανέβηκε, θα μάθεις όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις πριν πάρεις την απόφαση να κανείς το δώρο της ψυχοθεραπείας στον εαυτό σου.

Η @anna_kandaraki μας λύνει απορίες, δίνει καθοδήγηση για το τι πρέπει να γνωρίζεις πριν το πρώτο ραντεβού κ εξηγεί γιατί θα πρέπει στο πολύτιμο αυτό ταξίδι να εμπιστευόμαστε αποκλειστικά το δρόμο της ψυχοθεραπείας κ όχι την επιλογή αμφισβητούμενων θεραπειών που στα χέρια ανειδίκευτων μπορεί να έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις.

Τόλμησε το γιατί το αξίζεις.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το επείσοδιο του pod cast «μελέτησε το» εδώ

Διαβάστε ακόμη: Όταν η Ελεονώρα Μελέτη ζήλεψε τη δίμετρη Θέλξη - "Μην πλησιάσεις τον Θοδωρή μου θα γίνουμε από δυο χωριά χωριάτες" (βίντεο)

Με αφορμή την ανάρτηση της παρουσιάστριας είναι σημαντικό για όλους να σκεφτούμε αυτές τις μέρες τι έχουμε αλλά και τι θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας ώστε να είμαστε πρωτίστως εμείς καλά!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ