Αυτόπτης μάρτυρας για το μακελειό στην Πράγα: "Ο κόσμος άρχισε να τρέχει πανικόβλητος - Είχαμε περάσει από το σημείο λίγο πριν" (βίντεο)

Τι είπε στην εκπομπή της ΕΡΤ

Για την τύχη που είχε με το μέρος του και τις συγκλονιστικές στιγμές που διαδραματίστηκαν στο πανεπιστήμιο του Καρόλου στο κέντρο της Πράγας κατά τη διάρκεια του μακελειού με τους 15 νεκρούς μίλησε στην ΕΡΤ ο Αντώνης Αγγελίδης, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του ήταν εκεί για διακοπές και έγινε αυτόπτης μάρτυρας της φονικής επίθεσης.

Διαβάστε ακόμη; Μακελειό στην Πράγα: Στους 15 ανέρχονται οι νεκροί από την επίθεση 24χρονου φοιτητή στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου (βίντεο)

«Περάσαμε με το αυτοκίνητο, είχαμε παρκάρει ακριβώς εκεί και είχαμε απομακρυνθεί λίγα μέτρα, δηλαδή είχαμε ανέβει προς το κάστρο της παλιάς πόλης και είδαμε όλο το περιστατικό πανοραμικά. Αμέσως ο κόσμος άρχισε να τρέχει πανικόβλητος. Αρχίσαμε να ακούμε σειρήνες και ασθενοφόρα» δήλωσε συγκλονισμένος από την τραγωδία που συνέβαινε μπροστά στα μάτια του.

«κάτι σοβαρό είχε συμβεί. Στην αρχή δεν είχαμε καταλάβει ακριβώς τι είχε γίνει […] – σοκαρίστηκα μόλις έμαθα περισσότερες πληροφορίες».

«Δεν μπορούσε να περάσει κανείς. Αυτό που βλέπαμε εμείς από το σημείο που ήμασταν ήταν κόσμο πανικόβλητο, έτρεχαν παντού πολλά ασθενοφόρα, σειρήνες. Επικρατούσε ένας πανικός στο σημείο και στους γύρω δρόμους».

Διαβάστε ακόμη: Σοκάρουν τα βίντεο από το μακελειό στην Πράγα: Πηδούν από τα παράθυρα φοιτητές, τρέχουν να σωθούν - Το χρονικό που κόστισε τη ζωή σε 15 άτομα, δείτε

 «Βλέπαμε παντού αστυνομικούς με περιπολικά, οι οποίοι ανακατεύθυναν τον κόσμο σε διάφορες πλευρές. Φαντάζομαι ότι θα συνεχίζονται οι έρευνες στο σημείο, γιατί εξακολουθεί να είναι αποκλεισμένο» ανέφερε ο κ. Αγγελίδης, που παραμένει στην Πράγα για τις εορτές των Χριστουγέννων

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ